Care este cel mai mare defect al Andreei Marin? „Am multe defecte!”

Care este cel mai mare defect al Andreei Marin? „Am multe defecte!”
Care este cel mai mare defect al Andreei Marin? „Am multe defecte!”

Prezentatoarea TV a învățat să își tempereze cel mai mare defect.

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV, despre care se poate spune că are foarte multe calități. Cu toate acestea, potrivit spuselor sale, Zâna Surprizelor ar avea și multe defecte.

Invitată în cadrul podcastului moderat de către Bursucu, Andreea Marin a dezvăluit care este cel mai mare defect al său și cum a reușit de-a lungul timpului să îl tempereze.

Andreea Marin, o persoană nerăbdătoare

Citește și: Andreea Marin, noi dezvăluiri despre perioada în care s-a confruntat cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Care este cel mai mare defect al Andreei Marin?
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Marin! Ce sfat i-a dat vedeta după divorț: „Am așteptat momentul ăla câteva luni și într-o bună zi m-am trezit, soare afară.”

Prezentatoarea TV susține că de-a lungul vieții a dat dovadă de o nerăbdare ieșită din comun, dorindu-și să facă mereu lucrurile la momentul respectiv. Astfel, din cauza nerăbdării, Andreea Marin a ajuns să mai facă și greșeli sau să îi deranjeze pe cei din jur.

Cu toate acestea, vedeta a reușit să se tempereze și să își controleze acest comportament în momentul în care a urcat pe muntele Kilimanjaro. Acolo, a învățat să meargă pas cu pas și să nu se mai grăbească, lecție care i-a prins extrem de bine și în viața de zi cu zi.

Am multe defecte. Nerăbdarea, de exemplu. Încă am mai învățat, am mai modulat treaba asta, dar nerăbdarea poate să ducă la greșeli, îl poți deranja pe celălalt cu nerăbdarea ta.

Este o mare problemă această nerăbdare. În momentul în care am urcat pe Kilimanjaro, acolo ca să reușești să ajungi în vârf, trebuia să mergi pas cu pas, încet-încet, fără să sari etapele. Călcâiul trebuia să vină în fața vârfului piciorului depășit. Aceasta este tehnica de urcare a unui astfel de munte și doar așa reușești. Dacă mergi în acest ritm, respirația ta este egală și într-un ritm care te ajută să ajungi în vârf.
La un moment dat oxigenul este rarefiat. Intervin și alte probleme în urcuș și tu te ajuți dacă faci asta. Atunci am învățat că pot face asta și în viața de zi cu zi. Nu mi-am dat seama până atunci
.”, a declarat Andreea Marin.

Care este cel mai mare defect al Andreei Marin?
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nicu Paleru a simțit că s-a născut a doua oară, când și-a salvat fata de la ceea ce putea fi o catastrofă: „Simțeam că toată viața mea s-a dus, până aici mi-a fost. Am început să plâng!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies