Care este adevărul despre industria videochatului?


Care este adevărul despre industria videochatului?

Atitudinea românilor față de modelele de videochat este nedreaptă.


In articol:

Româncele care fac bani din această meserie își plătesc taxele și impozitele către stat cu mult mai multă responsabilitate și conștiinciozitate decât alte persoane și în ciuda acestui fapt, ele sunt expuse la nenumărate prejudecăți.

 

Videochatul este o metodă extraordinară de a transforma chiar și cele mai intime aspecte ale vieții personale într-o unealtă de a face bani. Cu alte cuvinte, prin videochat poți să faci bani din… nimic, sau cel puțin așa ar părea la prima vedere pentru un necunoscător.

 

Din multe puncte de vedere, videochatul echilibrează într-o oarecare măsură societatea.

Nu toată lumea are șansa să lucreze într-o companie mare și nici cei care știu să facă bani din criptomonede sau titluri de valoare nu sunt mulți. De asemenea, nu toată lumea are șansa să se nască într-o familie cu posibilități și nici norocul nu zâmbește chiar la toți. Dar pe de altă parte, în ceea ce privește videochatul, oricine vrea să încerce această meserie, are o șansă.

 

Ca model de videochat trebuie în primul rând să dai dovadă de zel. Pur și simplu te prefaci iubita celor care te contactează în privat prin platformele de videochat și câștigi bani- așa povestește Elena, unul din cele mai bune modele videochat Iași.

 

Aparent, lucrurile care îi determină pe bărbații care vorbesc cu modele de videochat să folosească astfel de platforme este nevoia de o persoană care să-i asculte și să le ofere atenția de care au nevoie. De cele mai multe ori, nici măcar nu se aduce în vorbă sexul.

 

Așa că, dacă ți se pare o idee bună să te transformi într-un cameleon emoțional pe internet, atunci videochatul este slujba ideală pentru tine.

 

Cel mai important lucru pentru a câștiga mulți bani ca model de videochat

 

Nu există prea multe reguli în ceea ce privește activitatea modelelor de videochat. În principiu, oricine poate deveni cu succes un model de videochat dacă își dorește cu adevărat acest lucru. Dar asta nu înseamnă că toate modelele de videochat obțin aceleași venituri.

 

Unele modele câștigă mai mult, iar altele mai puțin, în funcție de studiourile la care se angajează.

 

Un studio de videochat poate fi privit ca legătura dintre o platformă de videochat cu membrii ei cu tot și model. La orice oră din zi și din noapte, dacă accesezi oricare din website-urile de videochat preferate, poți observa că acolo nenumărate modele își așteaptă rândul pentru a fi invitate de un membru al acestora în privat, astfel încât să poată genera venituri.

 

În principiu, poți să faci videochat și pe cont propriu, dar când lucrezi de acasă nu ai parte de suportul și pregătirea pe care ți le oferă specialiștii în videochat din cadrul unui studio. Cu alte cuvinte, nu există nimeni care să-ți ofere un feedback avizat și nici cineva care să te ajute să te pregătești așa cum se cuvine pentru a intra în direct.

Tocmai de aceea trebuie să alegi studiouri profesionale, precum Viva Diva, unde se pune un accent deosebit pe relația cu modelele și toți membrii echipei fac tot ce le stă în putință pentru a evolua.

 

Cu ce diferă munca unui model de videochat de un job oarecare?

 

La prima vedere, munca unui model de videochat nu este cu nimic diferită față de munca oricărui alt angajat din România. Un model responsabil petrece în jur de opt ore pe zi la studio și muncește sârguincios pentru idealurile sale. Dar există totuși o diferență majoră între modelele de videochat și celelalte persoane, iar ea se observă cel mai bine din banii pe care îi primește pe card un model la finalul lunii, pentru munca sa.

 

În timp ce un angajat obișnuit din România obține în jur de 3000- 3500 de lei pentru o lună de muncă, un model poate obține și 10.000 de euro muncind exact la fel de mult, dar fără stres și mult mai eficient.


Abonează-te pe

Citește și:

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri