Cara Delevingne si Pharell Williams joaca intr-un film Chanel! Iata primele imagini!


Pe internet au aparut primele imagini din povestea Cenusaresei, pusa la punct de Chanel.

 

Urmatorul proiect Chanel ii prezinta pe modelul Cara Delevingne si pe cantaretul Pharrell Williams transformati in Cenusareasa si Fat Frumos ai timpurilor moderne. Perechea apare intr-un film regizat de Karl Lagerfeld ce va rula in timpul show-ului Metiers d'Art ce va avea loc pe 2 decembrie in Salzburg, Austria.
Filmul, numit "Reincarnation", va aduce un omagiu gecii clasice Chanel si va avea o coloana sonora realizata si interpretata de Pharell Williams. Atat cantaretul cat si modelul vor aparea in campania de promovare pentru colectia Metiers d'Art.
"Era timpul sa aratam care sunt originile gecii Chanel, inspirata de cea purtata de un liftier dintr-un hotel din apropiere de Salzburg, in anii'50. "Reincarnation" este povestea jachetei unui liftier, reincarnata ca o piesa de rezistenta pentru femei", spune Lagerfeld.
Sursa: harpersbazaar.com

Urmatorul proiect Chanel ii prezinta pe modelul Cara Delevingne si pe cantaretul Pharrell Williams transformati in Cenusareasa si Fat Frumos ai timpurilor moderne. Perechea apare intr-un film regizat de Karl Lagerfeld ce va rula in timpul show-ului Metiers d'Art ce va avea loc pe 2 decembrie in Salzburg, Austria.Filmul, numit "Reincarnation", va aduce un omagiu gecii clasice Chanel si va avea o coloana sonora realizata si interpretata de Pharell Williams. Atat cantaretul cat si modelul vor aparea in campania de promovare pentru colectia Metiers d'Art."Era timpul sa aratam care sunt originile gecii Chanel, inspirata de cea purtata de un liftier dintr-un hotel din apropiere de Salzburg, in anii'50. "Reincarnation" este povestea jachetei unui liftier, reincarnata ca o piesa de rezistenta pentru femei", spune Lagerfeld.

Sursa: harpersbazaar.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri