Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes
Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

“Cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor”.

Caner Cindoruk, actorul care dă viață personajului principal masculin Volkan, din noua producție turcească “Infidelul”, care va intra în casele românilor din 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care povestea din “Infidelul” ne va cuceri.

Caner Cindoruk, unul dintre cei mai apreciați actori turci ai momentului, a făcut câteva mărturisiri în presa spaniolă referitor la succesul producției “Infidelul”, serialul care a cucerit inimile a milioane de fani în întreaga lume.

Serialul a ajuns în peste treizeci de țări, printre care Peru, Argentina, Macedonia, Israel, Romania, Spania, Ungaria, Chile, Honduras, Costa Rica, El Salvador, Croatia, Montenegru, Bulgaria, Gracia, Franta, Puerto Rico si Statele Unite ale Americii.

„<Infidelul> a atins inimile atâtor oameni, din țări diferite, naționalități diferite … mi este uimitor. (…) Infidelitatea, știm cu toții, poate fi întâlnită oriunde în lume, cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor, și de aceea cred că serialul a cucerit rapid un public atât de vast”,  a spus actorul pentru presa din Spania.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Fanii serialelor de succes de la Kanal D vor fi martori, încă din primele momente ale difuzării din fascinanta producție “Infidelul”, cum viața perfectă a frumoasei Asya s-a dovedit a fi o minciună cruntă, iar trădarea este cea care va schimbă viețile celor implicați, pentru totdeauna.

"Povestea pe care o veți descoperi în <Infidelul> este universală, de actualitate, și poate fi întâlnită în orice colț al lumii, în orice familie, sau relație. Cu toții ne putem identifica cu o astfel de astfel de situație",  a mai adăugat actorul Caner Cindoruk.

Caner Cindoruk, în vârstă de 42 de ani, este un actor turc de teatru, de film și de televiziune, iar fanii serialelor turcești l-au mai putut urmări în serialul <Stăpâna inimii> (“Hanimin Ciftligi”), producție difuzată de Kanal D.

Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmări în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Nu ratați, din 17 august, de la ora 20:00, “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire fără limite și trădare. Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies