“Când vine vorba de mama lui, nici nu apucam să deschid gura.” Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu. Vedeta a mărturisit că soțul ei a intervenit între ele


Adela Popescu a făcut câteva dezvăluiri sincere despre relația pe care o are cu soacra sa.


In articol:

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt într-o relație de ani de zile, având și trei copii împreună, vieți profesionale de mare succes, dar și familii care îi susțin neîncetat. Devenind părinți cu normă întreagă, dar și oameni de televiziune, Adela și Radu au nevoie și de ajutor din când în când.

Adela Popescu are o relație excepțională cu mama lui Radu Vâlcan

Astfel, primele care le întind o mână de ajutor sunt chiar mamele celor doi. Fie mama Adelei, fie cea a lui Radu, cele două femei fac cu rândul pentru a avea grijă fiecare de nepoții lor. Cu toate astea, mulți oameni s-au întrebat cum este, de fapt, relația dintre Adela și soacra sa, fiindcă de multe ori sunt șanse ca într-o familie cele două femei să nu se poată înțelege.

În cazul lor, însă, a declarat Adela Popescu, nu se pune o astfel de problemă, căci se înțelege foarte bine cu mama lui Radu Vâlcan,  Emi ajutând-o întotdeauna cu programul de acasă, mai ales atunci când prezentatorul este implicat în vreun proiect de televiziune ce necesită lipsa lui din familie. 

Citește și: „M-am speriat.” Ce i s-a întâmplat Adelei Popescu într-un mall din București

Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Este prima dată când am întâmpinat o așa situație”. Radu Vâlcan vorbește despre separarea dintre el și Adela Popescu

“Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a spus Adela Popescu, conform Unica.

Totodată, vedeta a mai susținut faptul că nu a fost nevoită să facă niciun gest special pentru a-i intra în grații soacrei. Doar felul său de a fi și naturalețea au ajutat-o în relația cu Emi, iar dacă ceva nu a mers cum trebuie între ele, Radu Vâlcan  a intervenit imediat, rezolvând orice inconveniență.

Citește și: Radu Vâlcan și-a speriat toți fanii. Ce imagini au apărut cu prezentatorul, în Republica Dominicană

Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul

“Sunt un exemplar reușit în general, sunt o fată politicoasă, nu am simțit nevoia să fac asta (n.r. ceva ca să își impresioneze soacra). Îi spunea Radu, Radu este mult mai pretențios decât mine, mai ales când vine vorba de mama lui și nici nu apucam să deschid gura că el deja îi spusese”, a mai declarat prezentatoarea.

Mai mult decât atât, Adela Popescu a menționat și faptul că tot Radu este cel care le-a adus în punctul în care niciodată să nu-și poată reproșa ceva sau să-l pună pe el la mijloc. Vedeta a susținut că partenerul ei, de-a lungul vremii, i-a arătat cât de mult înseamnă pentru el, că nu există o luptă între ea și soacra sa pentru a-i câștiga iubirea și atenția și astfel, ea și Emi nu au avut niciodată nimic de împărțit, căci fiecare își cunoaște locul în inima lui Radu.

“Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra, de obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine și atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic”, a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, afacere de milioane de lei! Cu ce se ocupă cei doi prezentatori

Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„M-am speriat.” Ce i s-a întâmplat Adelei Popescu într-un mall din București

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Radu Vâlcan și-a speriat toți fanii. Ce imagini au apărut cu prezentatorul, în Republica Dominicană

Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț despre pensii pentru cinci milioane de români. Ce a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri