Când se redeschid mall-urile! Anunțul de ultimă oră al Ministrului Economiei


Ce spune Ministrul Economiei despre redeschiderea mall-urilor în timpul pandemiei de coronavirus. Care este data probabilă pentru această măsură.


In articol:

Foarte mulți români așteaptă cu nerăbdare să revină la o viață normală, iar printre lucrurile pe care mulți și le doresc se află și redeschiderea mall-urile.

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anunțat când s-ar putea redeschide mall-urile, după ce pe 1 iunie s-au redeschis terasele și plajele, dar și unele magazine din mall care au intrare din exterios.

Totul depinde acum de evaluarea epidemiei de coronavirus, care în acest moment se află pe o pantă descendentă, potrivit autorităților.

Citeste si: Ministrul Sănătății anunță testarea națională anti-coronavirus: „După 1 iunie va începe”

Când se redeschid mall-urile! Anunțul de ultimă oră al Ministrului Economiei

Care este data probabilă pentru redeschiderea mall-urile

Astfel, Popescu a anunțat că se va întâlni cu reprezentanții mall-urilor, când se va discuta despre redeschiderea „magazinelor mari”.

Dacă lucrurile merg bine, mall-urile s-ar putea deschide la data de 15 iunie. ”Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă”, a spus ministrul.

Citeste si: S-a aflat! Uscătoarele de mâini te pot infecta cu noul coronavirus!

„Am o întâlnire la ora 15:00 cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarant ministrul Economiei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri