Calendarul Pirelli 2017: cele mai bune actrite ale lumii au pozat fara machiaj!


Calendarul Pirelli 2017: cele mai bune actrite ale lumii au pozat fara machiaj!

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal.

 

Ideea editiei de anul viitor este de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.
Calendarul Pirelli pe 2017 a fost prezentat oficial la Paris, protagoniste fiind 14 dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite din intreaga lume: Helen Mirren (71 de ani), Charlotte Rampling (70 de ani), Julianne Moore (55 de ani), Robin Wright (50 de ani), Nicole Kidman (49 de ani), Uma Thurman (46 de ani), Penélope Cruz (42 de ani), Kate Winslet (41 de ani), Jessica Chastain (39 de ani), Zhang
Ziyi (37 de ani), Lupita Nyong'o (33 de ani), Rooney Mara (31 de ani), Léa Seydoux (31 de ani) si Alicia Vikander (28 de ani).  Fiecare vedeta a fost fotografiata in alb-negru, purtând un machiaj minimal, iar pictorialele au fost realizate de artistul german Peter Lindbergh.
Fotograful a ales sa nu retuseze deloc imaginile, dorind sa puna accentul pe aspectul natural al protagonistelor si sa prezinte lumii un alt fel de frumusete.
sursa

Ideea editiei de anul viitor este de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Calendarul Pirelli pe 2017 a fost prezentat oficial la Paris, protagoniste fiind 14 dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite din intreaga lume: Helen Mirren (71 de ani), Charlotte Rampling (70 de ani), Julianne Moore (55 de ani), Robin Wright (50 de ani), Nicole Kidman (49 de ani), Uma Thurman (46 de ani), Penélope Cruz (42 de ani), Kate Winslet (41 de ani), Jessica Chastain (39 de

ani), Zhang Ziyi (37 de ani), Lupita Nyong'o (33 de ani), Rooney Mara (31 de ani), Léa Seydoux (31 de ani) si Alicia Vikander (28 de ani).  Fiecare vedeta a fost fotografiata in alb-negru, purtând un machiaj minimal, iar pictorialele au fost realizate de artistul german Peter Lindbergh.

Fotograful a ales sa nu retuseze deloc imaginile, dorind sa puna accentul pe aspectul natural al protagonistelor si sa prezinte lumii un alt fel de frumusete.sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 2 decembrie 2022. Află ce zodie este destul de categorică

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 2 decembrie 2022. "Sfinte Prorocule Avacum, luminează, Bunule, inima mea cu harul Tău!"

Anunț important pentru cei cu pensii până în 3.000 de lei! Se întâmplă din oficiu, începând cu anul viitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri