Britney Spears a fost surprinsă împreună cu iubitul ei, Sam Ashgari, purtând un inel cu diamant

Britney Spears și Sam Ashgari

Britney Spears a fost văzută cu un inel cu diamant la mână. Cuplul și-a mai manifestat în trecut dorința de a se căsători.

Britney Spears a fost văzută purtând un mare inel cu diamant în public. Cântăreața faimosului single „Toxic” a fost văzută și fotografiată în mașină alături de iubitul ei cu care este de mult timp împreună, Sam Ashgari. Inelul a fost cel care a atras privirile tuturor.

În imagini, se poate observa în mod proeminent diamantul strălucitor de pe degetul lui Britney Spears, ceea ce i-a determinat pe fani să se gândească dacă nu cumva ea și Sam Ashgari, antrenor personal și model masculin, s-au logodit. 

Citeste si: Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Povestea lui Britney Spears și a lui Sam Ashgari

Britney și Sam au devenit un cuplu în 2016 după ce s-au întâlnit la filmarea videoclipului pentru piesa „Slumber Party” a cântăreței pop. De atunci, Ashgari a rămas un confident de încredere pentru Britney Spears care se lupta pentru a scăpa de tatăl ei care o ținuse „în captivitate” timp de 13 ani. 

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Modelul masculin și-a susținut adesea iubita pe rețelele de socializare, a susținut inclusiv mișcarea #FreeBritney pe care fanii artistei au pornit-o pentru dreptul ei la libertate și de a avea control asupra vieții ei personale și profesionale, de care tatăl acesteia a privat-o.

Britney Spears și Sam Ashgari
Britney Spears și Sam Ashgari sunt fericiți împreună[Sursa foto: Instagram]

Pe durata procesului lui Britney Spears, unde s-a adresat timp de 30 de minute despre situația în care se află din cauza tatălui său, Britney a declarat că ultima ei dorință ar fi să mai aibă încă un copil, dar nu poate pentru că nu are voie să îndepărteze tratamentul

de control al sarcinii pe care se află.

Citeste si: Britney Spears devine designer de lenjerie intima! Vedeta va lansa “The Intimate Britney Spears”

În 2019, Sam Ashgari a declarat că vede cu siguranță un viitor alături de Britney Spears și că intenționează să se căsătorească cu ea într-o bună zi. 

„Este un lucru pe care toate cuplurile ar trebui să le facă.

Asta este ideea principală de cuplu, faptul că suntem o familie, împreună. Credeți-mă, dacă ne vom căsători, cu siguranță va afla toată lumea”, a declarat Sam Ashgari.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies