BRĂȚĂRILE PENTRU COPII


BRĂȚĂRILE PENTRU COPII

Când vine vorba de bijuteriile pentru copii, fetițele au fost mereu privilegiate. Este și firesc, aceste podoabe făcând mereu parte, și într-o pondere mult mai mare, din universul feminin.

Pentru copii, pentru fetițe mai exact, cerceii, broșele, inelele, lănțișoarele și brățările au fost adaptate la pentru vârsta lor, ca dimensiune, măsuri de siguranță, dar și ca univers cromatic și tematic. În zilele noastre nu este deloc o problemă în a găsi un cadou din aur pentru fetițe, indiferent de vârstă.

 

Lucrurile devin ceva mai complicate când vine vorba despre băieței? Ce accesoriu li s-ar potrivi lor, fără să depășim limitele unei decențe estetice? Ei bine, cu siguranță, brățările ar fi răspunsul. Este, poate nu singura, dar cu siguranță cea mai potrivită bijuterie pe care i-o putem oferi unui băiețel atunci când dorim să îi oferim o amintire, un cadou care să fie păstrat și după ce a trecut de vârsta la care poate fi purtat.

În magazinul MOSV, Mă Ofer Să Visez, sunt numeroase astfel de brățări din aur pentru copii. Brățări cu șnur, brățări din aur cu charmuri tematice, potrivite vârstei lor, ori brățări cu plăcuțe gravate cu inițialele lor.

Inimioare, figurine, animale, mașini de curse, ursuleți, delfini și nave spațiale sunt elemente din universul copilăriei care completează această colecție. Create din aur, cu finisaje extraordinare, cu elemente de siguranță și lungimi ajustabile, brățările MOSV pentru copii sunt unul dintre acele cadouri amintire care nu vor sfârși într-una din numerosele cutii pline cu jucării.

Brățările pentru copii, așa cum sunt toate bijuteriile din aur de altfel, sunt genul de cadouri pe care le numim bijuterii de familie, bijuterii care pe lângă în utilitatea lor imediată, au o altă proprietate mult mai însemnată – legătura creată între cel care

o oferă și cel care primește bijuteria, o punte peste ani.

Sunt obiecte care vor fi păstrate în caseta de bijuterii a familiei, timp în care vor lua forma unei amintiri de valoare. Va fi amintirea ta, elemental vostru de legătură, punctul care unește trecutul cu prezentul și care va merge către viitor, o bijuterie putând fi cu ușurință transmisă de la o generație la alta.

 

Indiferent că vorbim de o piesă de 290 de lei ori de una de 500 de lei, brățările pentru copii pot fi o astfel de punte de legătură peste ani, o legătură de durată, o amintire vie între momente atât de îndepărtate în timp. Iar emoția pe care acestea o înglobează, pe

care o strâng și o cresc în jurul lor, este cu adevărat unică. Pentru că tocmai aceasta este puterea ascunsă a bijuteriilor, pentru că astfel se creează tradițiile, pentru că astfel se cultivă bijuteriile de familie.


Abonează-te pe

Citește și:

Cât costă cazarea la pensiunea Monicăi Anghel: „Acolo am muncit fizic, am făcut multe”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Prețuri Untold și Neversea. Cât costă patru zile de distracție

Rețetă de tort Ferrero Rocher. Mod de preparare și ingrediente

Anunţul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii! PSD a propus supraimpozitarea acestora

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nicole Cherry, despre operațiile estetice! Are sau nu artista intervenții la nivelul feței: „Nu aș avea de ce să mint”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri