Bogdan Mocanu și Anna Lesko au lansat hit-ul anului! Piesa „Eu cu tine, tu cu mine” are un videoclip incendiar

Bogdan Mocanu puterea dragostei
Deși s-a lansat în industria muzicală în urmă cu destul de puțin timp, Bogdan Mocanu a atins deja succesul.

Bogdan Mocanu, fost concurent la „Puterea Dragostei”, și Anna Lesko- una dintre cele mai sexy soliste din România, au lansat (într-un final) hit-ul „Eu cu tine, tu cu mine”.

Fanii celebrului Bogdan Mocanu (fost concurent la „Puterea Dragostei”), dar și cei ai Annei Lesko, așteptau cu nerăbdare colaborarea dintre cele două vedete. Ei bine, cum cei ce așteaptă au parte numai de lucruri bune, internauții nu au fost dezamăgiți pentru că în urmă cu doar câteva zile s-a lansat piesa „Eu cu tine, tu cu mine”.

Citeste si: Bogdan Mocanu, surprins la 2 noaptea cu o vedetă din România

Bogdan Mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu, fost câștigător „Puterea Dragostei”, a ajuns un artist extrem de apreciat.[Sursa foto: Facebook Bogdan Mocanu]

Deși cei doi ne obișnuiseră cu alte stiluri muzicale interpretate de-a lungul timpului, piesa lui Bogdan Mocanu în colaborare cu Anna Lesko a fost o surpriză plăcută pentru prietenii virtuali ai celor doi, în ciuda dezamăgirii relevate de durata melodiei. „Eu cu tine, tu cu mine” durează mai puțin de două minute, iar internauții au lăsat numeroase comentarii prin care își exprimau regretul față de acest aspect, semn că piesa le place la nebunie.

„A fost așa scurt…”, „Ce nașpa, doar 1:49.”, „Bogdan Mocanu, pentru începutul tău ești un mare artist!”, „Mult success, chiar meriți acolo sus în top!”, „E foarte scurtă melodia… mai urmează și partea a doua, nu?”, „De ce așa scurtă? Aștept o versiune extended…”, „ Nici nu imi imaginam ca Bogdan cântă așa 🤯❤”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au transmis celor doi artiști, după ce au lansat „Eu cu tine, tu cu mine”.

Bogdan Mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu și focoasa Anna Lesko, la filmările videoclipului piesei „Eu cu Tine, tu cu mine”[Sursa foto: Facebook Bogdan Mocanu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reacție după ce Andra Volos i-a devastat casa: „Când am ajuns, mi-am vărsat toți nervii pe ea”

Mai mult, printre comentariile internauților, regăsim în nenumărate rânduri aceeași întrebare, adresată în diferite moduri: ce se întâmplă între Anna Lesko și Bogdan Mocanu? Cei doi artiști sunt împreună? Au o relație strict profesională? Chimia dintre ei a fost atât de evidentă în clipul piesei menționate anterior, încât

fanii au fost puși pe gânduri. Bogdan Mocanu a adresat ÎN EXCLUSIVITATE aceste zvonuri, iar răspunsul poate fi gait chiar AICI.

Bogdan Mocanu- de la concurent „Puterea Dragostei”, la artist de success

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Puterea Dragostei”, fapt ce i-a adus tânărului marele premiul în primul sezon al reality show-ului de la Kanal D.

La puțin timp după revenirea de la Istanbul, Bogdan Mocanu a decis să își fructifice încă una din pasiunile sale, pe lângă pictură și sport, de data aceasta fiind vorba despre muzică, sexy-concurentul având o personalitate extrem de artistică.

Bogdan Mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu nu a renunțat la pasiunile sale, în detrimentul muzicii. Continuă să meargă la sală și să picteze, chiar dacă ocupă primele locuri în trending, pe YouTube.[Sursa foto: Facebook Bogdan Mocanu]

Astfel, în vara anului curent, Bogdan Mocanu a lansat piesa „Șefa Banilor”, alături de Iancu Sterp, Costi Ioniță și Dodo, melodie care a cunoscut succesul pe YouTube, acolo unde a ocupat primele locuri în Trending zile bune.

Ulterior, după valul de laude primit în urma primei sale colaborări pe plan musical, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a decis să continue pe acest drum, chiar dacă a trecut printr-o perioadă extrem de grea pe plan personal, după despărțirea de Andra Volos.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu au ajuns în Istanbul! Cei doi se întorc la Puterea dragostei?: „Mi-era dor de camera asta”

Bogdan Mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu este susținut de fanii săi, care așteaptă cu ardoare orice nou hit pe care tânărul îl lansează.[Sursa foto: Facebook Bogdan Mocanu]

Mai mult decât atât, în doar câteva săptămâni, avea să se lanseze piesa „Pandant”, ale căror personaje principale au fost, evident- Bogdan Mocanu, și Dodo, buna prietenă a artistului. Așa cum era de așteptat, noua colaborare a avut parte de reacții la fel de pozitive, motiv pentru care Bogdan și Anna Lesko au lansat, acum câteva zile, piesa „Eu cu tine, tu cu mine” , o piesă al cărei videoclip stârnește imaginația oricui, indiferent de cât de bogată este aceasta în mod normal.

Bogdan Mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu a dezvăluit că urmează să lanseze o piesă și cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, cântărețul Jador.[Sursa foto: Facebook Bogdan Mocanu]

Totuși, foarte multe persoane s-au întrebat dacă Bogdan Mocanu va lansa vreo piesă alături de cel mai bun prieten de-ai săi, find vorba despre nimeni altul decât Jador, iar răspunsul cântărețului a surprins plăcut întreg internetul. După ce Bogdan Mocanu a confirmat lansarea unui videoclip alături de Jador, internauții au vrut să afle informații noi despre acest subiect zile întregi, iar tinerii au fost personajele principale în topul căutărilor Google. Deși nu a oferit mai multe detalii sau o dată exactă, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a confirmat o colaborare cu Jador.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Călătorie în Sanliurfa, Turcia, una dintre cele mai importante leagăne ale civilizației Astăzi, de la ora la 14:30, în “ROventura”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Andrei Bănuță, despre sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut ca el să poată să lanseze prima piesă: „Am dat aurul la amanet, tot aurul din casă. Am împrumutat bani.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies