Bogdan Mocanu, decizie șoc după ce a aflat de Andra și None! Vrea să plece de la Puterea dragostei


Bogdan Mocanu a avut o discuție serioasă cu Livian. Ce a decis concurentul de la Puterea dragostei.

Bogdan Mocanu încă este șocat, după ce a aflat că Andra îl place pe None. După ce a descoperit că există un filmuleț în care apar Andra și None, Mocanu de la Puterea dragostei a refuzat să intre în emisiune.

„Lipsește Bogdan Mocanu. Lipseste pentru că a aflat ceva, este supărat și nu vrea să intre. None, îmi permiți să dau foc fitilului?(...) Are o filmare cu Andra și cu None.

None, Andra, îmi povestiți despre ce este vorba. Nu ar fi corect ca toate aceste lucruri să se întâmple fără Bogdan ”, a anunțat Andreea Mocanu în gală.

Bianca a făcut dezvăluiri bombă care l-au făcut să plângă pe Bogdan Mocanu. Bruneta a zis nu doar că Andra are o relaţie în paralel, cu None, dar şi că ar vorbi des la telefon şi cu Jador.

Mai mult decât atât, iubita lui Livian a declarat că a auzit la machiaj că Andra, Andreea Pirui şi None plănuiau să plece împreună, cu maşina tânărului, la Bucureşti.

Citeste si: Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

Citeste si: "Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian! EXCLUSIV!

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, despre alimentele interzise când ai acnee! ”Nu mai mănânc deloc”

În ediția de astăzi, Bogdan Mocanu a avut o discuție serioasă cu Livian, care l-a întrebat ce are de gând să facă.

O să înnebunesc. Dacă atac, o să mă judece lumea. Dacă mă calcă pe coadă, nu e bine pentru nimeni.

Nici pentru mine. Dacă am întors foaia, o să aibă multă lume de suferit și poate că o să o fie o chestie iremediabilă. Eu acum nu încerc să mă concentrez pe restul oamenilor, ci vreau să mă concentrez pe ea. Vreau să văd un semn, o schimbare.

Când vorbesc doar eu cu ea, primesc, mă încarcă de energie. Faptele contează, nu discuțiile, când îmi spune niște lucruri.

Nu știu dacă e vrăjeala ei, dar are un talent să spună chestii probate, argumente plauzibile, la modul fapte. Dar am nevoie să știu pentru ce.

Așa, dacă ea e vântul... Nu știu, dar o să mai stau săptămâna asta, vreau să văd cum evoluează lucrurile săptămâna asta și o să iau o decizie. Dacă nu, mai am un plan de-al meu diabolic, dar aș fi egoist și nu știu. Oricum, o vreau pe ea, o vreau până când o să simt că nu mă vrea doar pe mine”, a spus Bogdan în ediția de astăzi.


Abonează-te pe

Citește și:

Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

"Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian!...

Raluca de la Puterea Dragostei, despre alimentele interzise când ai acnee! ”Nu mai mănânc deloc”

Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să faci codița cu tuș în funcție de forma ochiului tău? Iată ce trucuri trebuie să știi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri