Bogdan Mocanu, decizie șoc după ce a aflat de Andra și None! Vrea să plece de la Puterea dragostei


Bogdan Mocanu a avut o discuție serioasă cu Livian. Ce a decis concurentul de la Puterea dragostei.

Bogdan Mocanu încă este șocat, după ce a aflat că Andra îl place pe None. După ce a descoperit că există un filmuleț în care apar Andra și None, Mocanu de la Puterea dragostei a refuzat să intre în emisiune.

„Lipsește Bogdan Mocanu. Lipseste pentru că a aflat ceva, este supărat și nu vrea să intre. None, îmi permiți să dau foc fitilului? (...) Are o filmare cu Andra și cu None. None, Andra, îmi povestiți despre ce este vorba. Nu ar fi corect ca toate aceste lucruri să se întâmple fără Bogdan”, a anunțat Andreea Mocanu în gală.

Bianca a făcut dezvăluiri bombă care l-au făcut să plângă pe Bogdan Mocanu. Bruneta a zis nu doar că Andra are o relaţie în paralel, cu None, dar şi că ar vorbi des la telefon şi cu Jador. Mai mult decât atât, iubita lui Livian a declarat că a auzit la machiaj că Andra, Andreea Pirui şi None plănuiau să plece împreună, cu maşina tânărului, la Bucureşti.

Citeste si: Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

Citeste si: "Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian! EXCLUSIV!

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, despre alimentele interzise când ai acnee! ”Nu mai mănânc deloc”

În ediția de astăzi, Bogdan Mocanu a avut o discuție serioasă cu Livian, care l-a întrebat ce are de gând să facă.

O să înnebunesc. Dacă atac, o să mă judece lumea. Dacă mă calcă pe coadă, nu e bine pentru nimeni. Nici pentru mine. Dacă am întors foaia, o să aibă multă lume de suferit și poate că o să o fie o chestie iremediabilă. Eu acum nu încerc să mă concentrez pe restul oamenilor, ci vreau să mă concentrez pe ea. Vreau să văd un semn, o schimbare.

Când vorbesc doar eu cu ea, primesc, mă încarcă de energie. Faptele contează, nu discuțiile, când îmi spune niște lucruri. Nu știu dacă e vrăjeala ei, dar are un talent să spună chestii probate, argumente plauzibile, la modul fapte. Dar am nevoie să știu pentru ce.

Așa, dacă ea e vântul... Nu știu, dar o să mai stau săptămâna asta, vreau să văd cum evoluează lucrurile săptămâna asta și o să iau o decizie. Dacă nu, mai am un plan de-al meu diabolic, dar aș fi egoist și nu știu. Oricum, o vreau pe ea, o vreau până când o să simt că nu mă vrea doar pe mine”, a spus Bogdan în ediția de astăzi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri