Bogdan Mocanu  a spus adevărul despre Georgiana! Cel mai bun prieten al manelistului a vorbit despre povestea de dragoste ascunsă până acum


Bogdan Mocanu a povestit totul despre leg[tura ascunsă de iubire pe care Jador ar fi trăit-o cu o tânără, pe nume Georgiana

Surprize de proporții în cazul lui Jador la Puterea dragostei! După o lungă perioadă de timp în care telespectatorii și fanii emisiunii moderate de Andreea Mantea au empatizat cu el, au plâns alături de el pentru Simina, apoi pentru neînțelegerile avute cu Ella, situația pare că s-a schimbat  de câteva zile încoace. În mod neașteptat, manelistul este acuzat, acum, că, acasă, în România, ar avea o altă reprezentantă a sexului frumos care îl așteaptă.

Ella a vorbit prima despre Jador și Georgiana

Prima care a aruncat bomba pe marginea acestui subiect a fost Ella, care a a afirmat, în cadrul emisiunii Puterea dragostei, în direct, că Jador are o iubită secretă. ”Din câte știu de la el, e de aceeași religie cu el, au făcut facultatea împreună, a stat pe la el. O cheamă Georgiana și e de la Bacău", a dezvăluit frumoasa brunetă.

Spusele Ellei aveau să fie confirmate, imediat și de Raju, cel care a povestit, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, că nu a crezut niciodată în sentimentele lui Jador față de Simina, de pildă. ”Nu a vrut să fie niciodată cu Simina, a dorit doar să facă o poveste, să facă materiale, să stea cât mai mult acolo, în casa Puterea dragostei. Din câte am înțeles, el are o relație de mult timp afară. Se vorbește tot mai des pe internet despre acest lucru, sunt filmări și dovezi…”, a declarat Raju.

Ce a spus Jador despre Georgiana! ”M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin”

Inițial, Jador nu a vrut să vorbească pe marginea bârfelor, dar constrâns de situație, a făcut câteva dezvăluiri despre femeia pe care mulți o consideră iubita lui. ”M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin, plăteam 1 milion 100 pe cameră (n.r. 110 lei). Nu aveam canapea atunci în apartamentul meu să o duc acolo. A fost demult, acum, nu mai este nimic”, a povestit Jador.

Bogdan Mocanu a vorbit despre iubita secretă a lui Jador! ”Cred că a iubit-o și respectat-o”  

În mod neșteptat, în premieră pentru WOWbiz.ro, și Bogdan Mocanu avea să marșeze pe acest subiect.”Jador este prietenul meu cel mai bun, știu tot ce are legătură cu el. Sunt foarte multe persoane care își dau cu părerea și spun lucruri din auzite. Adevărul este acela că Jador nu mai are nicio legătură sentimentală cu Georgiana în acest moment, este un bărbat liber. Cred că a iubit-o și respectat-o în trecut, dar, acum, se ajută doar prietenește, au rămas în relații bune, lucrează împreună, nu se pune problema de o iubire ascunsă”, a spus Mocanu.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declarație cutremurătoare: ”Am fost amenințată că o sa vină să-mi ia copilul”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citeste si: Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, ședință foto în chiloți

Alex Zănoagă: Jador are o relație secretă! ”Simina primea poze cu Georgiana și el”

În live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro însă, un alt fost concurent, Alex Zănoagă a vorbit despre iubita secretă a lui Jador, semn că, pe undeva, există un sâmbure de adevăr. ”Georgiana, așa am înțeles că o cheamă, sau cum s-o numi…Vă spun, căci știu! Simina, când era la începutul legăturii cu Jador, i se trimiteau poze cu tânăra și manelist! El nega că ar avea o legătură, și îi spunea că este contabilă, că nu poate să o lase singură, că trebuie să o ia și să o ducă în anumite locuri, nimic de iubire. Dar…nu cred, era ceva de atunci, chiar erau împreună la vremea respectivă”, a spus Zănoagă la WOWbiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri