Bogdan Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Fiul celebrului actor a spus adevărul despre cum se simte cea care i-a dat viață

Bogdan Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Fiul celebrului actor a spus adevărul despre cum se simte cea care i-a dat viață
Bogdan Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Fiul celebrului actor a spus adevărul despre cum se simte cea care i-a dat viață

Soția îndrăgitului actor, Marilena Arșinel, a trecut prin diverse probleme de sănătate pe parcursul mai multor ani. Ea a fost imobilizată într-un scaun cu rotile, iar actorul a fost mereu acolo pentru a o îngriji și a o sprijini în fiecare moment al vieții lor.

În mediul online au apărut informații recente despre internarea soției lui Alexandru Arșinel la o unitate medicală.  Bogdan Arșinel, fiul actorului, a oferit mai multe detalii despre situația și starea de sănătate a mamei sale.

Citește și: „Nu mai e acasă.” Marilena, soția lui Alexandru Arșinel nu se află într-o stare bună. La opt luni de la moartea celebrului actor, femeia a ajuns la azil

Bogdan Arșinel, primele declarații cu privire la starea mamei sale

Văduva lui Alexandru Arșinel primește îngrijire de înaltă calitate și beneficiază de cele mai bune condiții din România. Marilena Arșinel se află într-o stare stabilă în prezent, așa cum ne-a comunicat unul dintre fiii regretatului actor.

Bogdan Arșinel nu a dezvăluit informații despre locul în care se află mama sa, dar a asigurat că ea primește cele mai bune îngrijiri din țară.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„Mama este într-o situație stabilă. Nu are importanță locația în care se află, dar este îngrijită în cele mai bune condiții posibile din România.Altceva mai bun nu există la noi în țară, unde este ea acum", a transmis Bogdan Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

Alexandru Arșinel, cel care a ajut grijă de soția sa după cruntul accident din 2016

Alexandru și Marilena Arșinel au avut o poveste de dragoste remarcabilă, fiind căsătoriți timp de peste 55 de ani. Relația lor a fost caracterizată de frumusețe și discreție, fără să fie implicată în scandaluri mediatice sau controverse legate de viața personală.

Marele actor Alexandru Arșinel și soția sa au avut o iubire profundă, iar după accidentul din 2016, când Marilena Arșinel a rămas paralizată și a trebuit să folosească un scaun cu rotile, el i-a acordat o

atenție deosebită. Alexandru Arșinel a fost dedicat în a-și îngriji soția și s-a asigurat că are tot ce îi este necesar pentru a face față situației.

De-a lungul încercărilor sale de sănătate, Alexandru Arșinel s-a rugat cu sinceritate ca toate necazurile să se întâmple asupra lui și ca soția sa să rămână sănătoasă și puternică. Din căsnicia sa cu Marilena, Alexandru Arșinel a avut doi fii, Bogdan și Cristian.

Citește și: „Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos.” Oana Lis a vorbit despre un diagnostic crunt pe care i l-au pus mediciiCitește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

„Să vă zic ceva intim! Eu nu am primit acel inel!” Ce veste neașteptată a dat Ioana Ginghină, chiar înainte de nuntă

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies