Birkan Sokullu, actorul din "Vinovați de iubire", unul dintre cei mai râvniți bărbați din Turcia

Birkan Sokullu, actorul din
Birkan Sokullu, actorul din "Vinovați de iubire", unul dintre cei mai râvniți bărbați din Turcia

Birkan Sokullu, unul dintre cei mai căutați actori din tânăra generație de către producătorii din Turcia, este cel care dă viață personajului principal masculin, Han, din îndrăgita productie ”Vinovați de iubire”, difuzată de miercuri până vineri, la Kanal D, un serial complex care spune o poveste impresionantă de iubire, reflectând totodată dimensiunile psihicului uman. Han este o persoană loială și răbdătoare care a renunțat la propria viață pentru a fi liantul familiei sale. Toate emoțiile sale reprimate ies la suprafață când o întâlnește pe Inci (Farah Zeynep Abdullah).

Birkan Sokullu a intrat și în atenția fanilor serialelor turcești din România cu rolurile din serialele "În dragoste și în război" sau "Destăinuiri", difuzate la Kanal D și este unul dintre cei mai râvniți bărbați ai Turciei. Actorul trăiește de cinci ani o frumoasă poveste de dragoste cu Eda Gürkaynak, fiica unui om de afaceri de succes din Turcia, Kemal Gürkaynak. Din iubire, actorul a făcut naveta doi ani pe ruta Istanbul- New York, locul unde iubita sa are o afacere în domeniul modei sustenabile.

„La început, am trăit în diferite orașe și pe fusuri orare diferite. Acest lucru ne-a făcut să ne bucurăm și mai mult de momentele petrecute împreună. Ne distrăm foarte bine împreună, suntem fericiți și încercăm să ne facem viața mai ușoară", declara actorul într-un interviu acordat publicației Milliyet.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Iubita actorului a absolvit studiile în Statele Unite și a lucrat în diferite start-up-uri de tehnologie financiară. De altfel, Eda, în vârstă de 30 de ani, nu ratează ocazia să posteze diferite momente din relația lor pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor din întreaga lume.

"Sper să aveți o viață frumoasă împreună cu pace, fericire și cu dragoste cu fiecare zi ce trece", "Sunteți un cuplu foarte frumos!", "Vă stă bine împreună", "Vă doresc fericire împreună", sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți la cadrele romantice postate din vacanțele celor doi îndrăgostiți.

Birkan Sokullu are 39 de ani, s-a născut într-o familie de imigranți bosniaci. A început să practice baschetul din copilărie, ajungând să joace la nivel profesionist, însă a decis că visul sau este acela de a urmă o carieră în domeniul cinematografiei. A studiat radio și televiziune la Universitatea Maltepe, însă pe perioada studiilor a lucrat că model. De altfel, în 2003 s-a clasat pe locul al treilea în competiția "Cel mai bun model din Turcia".

Are în palmares numeroase roluri în seriale și filme de lung metraj și premii pentru cel mai bun actor, inclusiv două pentru rolul sau din serialul "Vinovați de iubire".

Nu ratați serialul ”Vinovați de iubire”, cu Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, în rolurile principale, de miercuri până vineri, de la 20:00, numai la Kanal D.

 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

S-a simțit vreodată Nicu Paleru discriminat? Ce a spus artistul despre manele: „Am început să cânt din nou manele, să fiu primit bine, să fiu apreciat și cu genul ăsta muzical.”

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies