Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale

Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale
Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale

Orice gospodină știe că bicarbonatul de sodiu este elementul vedetă din bucătărie, care te ajută să prepari cele mai delicioase prăjituri

Orice gospodină știe că bicarbonatul de sodiu este elementul vedetă din bucătărie, care te ajută să prepari cele mai delicioase prăjituri, de care te poți bucura din plin alături de cei dragi. Bicarbonatul de sodiu este fără dar și poate multifuncțional și poate fi utilizat și în alte scopuri, de la eliminarea mirosurilor din pantofi, la albirea dinților, la pregătirea celor mai bune măști faciale. Descoperă mai jos câteva rețete cu adevărat incredibile pe bază de bicarbonat de sodiu și află cum îl poți combina și cu alte indrediente pe care le deții deja în bucătărie.

Frumusețea nu a fost niciodată mai simplă.

Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale
Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale[Sursa foto: PixaBay]

Spală-te pe față cu bicarbonat de sodiu!

Știai că bicarbonatul de sodiu are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene? Spălatul pe față cu acest ingredient poate avea o acțiune de exfoliere, curățare în profunzime și eliminarea punctelor negre. Dacă ai însă tenul sensibil, cu posibilitate de iritație, diluează bicarbonatul de sodiu în apă. Amestecă cele două ingrediente până se formează o pastă consistentă.

Aplică preparatul pe față cu mișcări blânde, lasă să acționeze câteva minute și clătește-te apoi cu apă călduță.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale
Bicarbonatul de sodiu si mastile faciale[Sursa foto: PixaBay]

Masca de față cu bicarbonat de sodiu, miere, lămâie și ceai verde

Este un adevărat elixir al frumuseții, care te scapă de imperfecțiuni prin acțiunea sa și te hidratează în același timp.

Amestecă bine ingredientele atent alese, până se formează o pastă omogenă, aplic-o pe față după ce ai făcut o baie fierbinte și ai porii dilatați, astfel încât să penetreze cât mai în profunzime pielea. Peste masca facială aplică o folie de plastic din bucătărie, care va întreține efectul de seră. Ține masca pe față în jur de 15 minute și clătește apoi cuă călduță. Nu uita să te hidratezi după, cu puțin ulei de cocos, care are efecte puternice de regenerare.

Citeste si: Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni. „Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras"

Citeste si: Ingrediente anti-imbatranire, pentru frumusetea ta



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies