Bianca Mitroi, declaraţii tăioase despre Corina şi Kinga de la "Casa iubirii"


Bianca Mitroi susţine că a fost apropiată de Corina şi de Kinga, dar cele două ar fi dezamăgit-o.


In articol:

Bianca Mitroi a fost prima concurentă eliminată din" Casa iubirii" şi nu-şi explică nici până în ziua de astăzi cum a ajuns în această situaţie. Cântăreaţa a fost complet dezamăgită de atitudinea pe care au avut-o Kinga şi Corina, doua persoane pe care susţine că le-a considerat bune prietene. 

"Ea suferă de atacuri de panica și am fost lângă ea.Oamenii uita, așa se întâmplă. Fiecare om primește ce trebuie. Ea a plâns pentru că a făcut anumite greșeli fata de mine. I-a fost doar teama de reacția publicului. Mi-a spus des asta.

Asta este motivul real. Noi ne-am întâlnit la filmuletele de prezentare și avea o atitudine că e cea mai frumoasa și cea mai cea. Însă băieții mă apreciau de atunci. Ea s-a schimbat de atunci....", a declarat Bianca despre Corina, concurenta cu o influenţă destul de mare asupra celorlalte fete din Casa iubirii, potrivit kanald.ro

Ce spune Bianca despre Kinga, fosta ei colegă de platou

Citeste si: Ce vârstă are BIANCA MITROI de la CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Cât despre Kinga, Bianca i-a și transmis un mesaj după ce a trădat-o în Gala când a fost eliminata spunând în fata tuturor micul secret al concurentei eliminate și anume faptul că i-a furat un pupic lui Sorin:

Citeste si: 21 aprilie 2022- Casa Iubirii. Corina a clacat! "Prefer să rămână cineva în casă care chiar își dorește”

" Drumurile noastre s-au intersectat la casting, iar la acea vreme o consideram apropiata, însă pe măsură ce timpul a trecut, mi-a demonstrat contrariul. Da, am ajutat-o cu niste lucruri. I-aș spune să încerce să facă bine că rău se poate face foarte ușor. Și să tina cont de citatul: Nu musca mana care te hrănește!"

Andreea Mantea, declaraţii emoţionante despre concurenţi înainte să înceapă emisiunea "Casa iubirii"

Andreea Mantea s-a "îndrăgostit" încă de la început de emisiunea pe care o prezintă, dar şi de poveştile concurenţilor.

"Când sufletul-pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câtiva dintre viitorii concurenţi de la şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.

Citeste si: Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii, show-ul de dating de la Kanal D. Ce așteptări are concurenta de la bărbatul care-i va deveni soț

Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima, ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaborează cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe  aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atât de frumos!',  spunea Andreea în urmă cu o lună.


Abonează-te pe

Citește și:

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri