Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!


Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile înainte să se despartă!


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian s-au certat în urmă cu câteva zile, dar înainte de acest episod, fiul lui Nelson Mondialu a postat, pe instagram, un video...fierbinte.

Tânărul s-a filmat când era cu "vulpiţa" lui în pat, într-o dimineaţă. Exasperat că nu reuşea să o trezească pe câştigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, "lupul" le-a cerut ajutorul fanilor.

Citeste si: Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana?!

Citeste si: Relația Biancăi Comănici cu Livian a fost o minciună?! „N-au fost niciodată împreună”

Mai mult decât atât, Livian a ţinut să le spună celor care susţineau că a stat cu Bianca doar pentru voturi, că s-au înşelat...amarnic.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Din păcate, la puţin timp după această postare, cei mai iubiţi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei şi-au spus "adio".

Ce a spus Simina, despre Bianca, imediat după marea finală?

Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia trăiește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Citeste si: Moment incredibil pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Manuela a fost cerută în căsătorie într-o emisiune!

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leşinata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri