Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună?! “Bineînțeles că este și Victor..."

bianca dragusanu declaratii victor slav
Bianca Drăgușanu este în relații bune cu fostul soț, Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav mențin o frumoasă relație de prietenie pentru binele fetiței lor, Sofia. Cum se înțeleg cei doi foști soți?

Chiar dacă nu s-au mai văzut de o bună perioadă de timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav reușesc să-și mențină vie frumoasa relație de amiciție pe care au construit-o în timp. Vedeta și-a dorit ca tatăl Sofiei să fie alături de familia ei la masa de 1 Decembrie.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit!

Acum ceva timp, Bianca Drăgușanu declara că își dorește ca Victor Slav să participe la masa de 1 Decembrie, dat fiind faptul că este parte din familie.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia, implicate în dosar?! Avocatul afaceristului spune adevărul

Bianca Drăgușanu nu s-a sfiit să mărturisească faptul că nu ar deranja-o dacă fostul soț ar veni împreună cu noua iubită, asta doar de dragul fetiței lor, Sofia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

bianca dragusanu victor slav reuniune
Bianca Drăgușanu menține o relație frumoasă de prietenie cu Victor Slav[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

Bineînțeles că este și Victor este invitat la masa de 1 decembrie, a fost mereu invitat, este parte din familie. Poate să vină cu cine dorește el, cu iubita sa, la noi nu sunt probleme de genul. Noi suntem în relații ok, Sofia este cea mai importantă și totul se întâmplă civilizat, nu avem remușcări, absolut nimic. Acum, să vedem cum stăm cu timpul.

De Ziua Națională vom lua masa în familia, se unește toată familia. Mama, prietenii mei apropiați, Sofia, Victor dacă vine și vedem ”, a declarat frumoasa vedetă.

Citeste si: Victor Slav, despre plecarea Biancăi Drăgușanu din România: "O iubește foarte mult..."

Bianca Drăgușanu reușește de fiecare dată să-și înduioșeze fanii atunci când vorbește despre tatăl Sofiei, mai ales că are doar cuvinte frumoase de spus despre acesta.

bianca dragusanu victor slav prieteni
Bianca Drăgușanu își dorește ca Sofia să-și vadă cât mai des tatăl[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

"Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat.

Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi", a povestit Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Alex Bodi, primele declarații din spatele gratiilor! De ce s-a întâlnit cu milionarul turc

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bianca Drăgușanu pleacă din România?! Ce părere are despre arestarea fostului soț

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies