Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit: „Aveți idee în ce context am putut fi mințită de două persoane penibile?”


Fosta prezentatoare TV nu mai vrea să audă de Alex Bodi, la doar câteva săptămâni după ce s-au împăcat și totul părea să meargă bine între ei.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv. Timp de doi ani, cei doi au trăit o relație cu suișuri și coborâșuri, iar scandalurile nu au încetat să apară, încă din primele luni ale relației.

Bianca și Alex Bodi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori în ultimii doi ani, iar de mai multe ori, vedeta l-a acuzat pe omul de afaceri că a înșelat-o și că a fost violent.

„Într-adevăr sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma.

Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert.

Citeste si: Un alt "război" în showbiz! Bianca Drăgușanu o atacă pe Carmen de la Sălciua

Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul', și-a început Bianca mărturisile, lăsând să se înțeleagă că între ea și Alex Bodi chiar nu mai e loc de împăcare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou[Sursa foto: Instagram]

Bianca nu poate trece peste faptul că a fost înșelată

Bianca a mai dezvăluit că nu i-a fost prea ușor să recunoască și să treacă peste faptul că s-a simțit înșelată.

„Știți ce mi se pare mie cel mai amuzant la mine? Că sunt un om foarte impulsiv așa… și ce e în gușă, e și-n căpușă.

Adică, eu, gen, dacă acum gândesc ceva și simt să zic ceva, eu o să zic, frate! În anumite contexte, mie mi se pare că sunt foarte amuzantă așa… Și mie-mi vine să râd de ce zic eu, știi? Iar în momentul de față, eu consider că nu mai am nimic de pierdut și atunci vreau să vă spun vouă adevărul. Bănuiți care e adevărul? Bănuiți așa?

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, vă ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!», v-o ia telefonul razna! Serios', a spus Bianca.

Citeste si: Bianca Drăgușanu nu crede în Coronavirus: „Idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”

„Am fost întrebată de foarte multe ori: «Dar ce îți lipsește ție, de te compromiți în situații în care ai de suferit sau imaginea îți este terfelită? Sau îți pierzi încrederea în sine?» Pentru că na, știți, există situații în care ne compromitem cu toții și care ne dăunează stilului de viață. Nu te mai poți concentra, nu mai poți să-ți faci activitățile zilnice, că poate ai niște… Ca lucrurile s-o ia razna… de ce ierți? De ce te pui în contexte în care tu știi adevărul, dar te faci că nu îl vezi? De ce? (…).  Am fost în niște situații în care m-am compromis… Eu cred că nu îmi lipsește nimic ca să fiu fericită, pentru că fericirea depinde de noi, de noi înșine, nu de altcineva.

Și ca o concluzie a tuturor Insta Story-urilor, pe care eu le-am făcut astăzi, adică înșiruirea aceasta de Insta Story-uri, pot să vă spun atât: sunt o persoană foarte fericită, sunt un om foarte norocos, pentru că mă pot bucura de atâtea lucruri pe care mi Le-a dăruit Dumnezeu: de la copil, la casă, la masă, la afacere. Sunt binecuvântată că eu fac tot ceea ce îmi place mie. Sunt binecuvântată, pentru că eu sunt un om sănătos. Sunt binecuvântată, pentru că îmi asum alegerile și sunt binecuvântată, pentru că eu pot să fiu fericită în orice context.

Deci, acești doi ani din viața mea m-au învățat foarte multe lucruri despre mine, m-au învățat că pot să îmi depășesc condiția. Și, în situația în care eu pot să îmi permit absolut orice, să pot să fiu fericită și mă pot face fericită, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru că asta n-a fost niciodată vreo problemă la mine, pentru că, da, eu muncesc pentru tot ce am. Consider că, da, sunt fericită. Consider că, da, fericirea depinde doar de mine. Și consider că mi-am luat o învățătură de minte, să spunem așa… într-un anumit context în care nu aș vrea să mă mai pun niciodată. Concluzie: sunt foarte fericită! Sunt foarte asumată!', a conchis Bianca Drăgușanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu își minte fanii?! A încasat sau nu o bătaie soră cu moartea? "Trei inși au sărit pe mine..."

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Berna de la Puterea dragostei, decizie radicală: „Nu o să ne împăcăm niciodată”

Andreea Tonciu, înșelată de soțul său?!: „Detectivii o să afle”

George Burcea, primele declarații despre consumul de substanțe interzise! De ce a sunat Andreea Bălan la Poliție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul fostei concurente a spus totul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri