Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? „Vreau și eu acum. Vreau”

Bianca Dragusanu copil

Bianca Dragusanu are un copil cu Victor Slav

Ce spune Bianca Drăgușanu despre un al doilea copil. Frumoasa vedetă mai are o fetiță în vârstă de cinci ani cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile sale. Frumoasa vedetă din România a vorbit despre a doua sarcină.

La cinci ani de când a adus-o pe lume pe Sofia, Bianca Drăgușanu nu spune nu unui alt copil, mai ales că fiica sa este cel mai de preț cadou pe care i l-a dăruit viața.

Zilele trecute, una dintre clientele sale a venit la atelierul său cu bebelușul și Bianca s-a oferit să îl țină în brațe cât timp mămica probează una dintre creații.Bianca Drăgușanu a fost extrem de încântată de această experiență atât de frumoasă, care i-a reamintit momentele când Sofia era bebeluș.

Citeste si: Ce crede Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, după ani întregi de la despărțire: „Toată lumea o comentează”

Blondina a dezvăluit Instagram că și-ar mai dori un partener de joacă pentru Sofia și chiar ar mai vrea, din nou, să aibă un bebeluș prin preajmă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu, declaratii despre a doua sarcina[Sursa foto: Instagram]

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu extrem de încântată de întreaga experiență.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină! „Vreau acum”. Ce a făcut-o pe blondină să-și mai dorească un copil?

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu vrea inca un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre mama iubitului său

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre mama iubitului său, cu care nu s-a întâlnit până acum, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

„Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat,

iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.
Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine. Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(...)
Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască", a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscop Fecioară Iulie 2024. Nativii Fecioară sunt încrezători

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

E mai sigur să ne injectăm propria grăsime decât substanțe de umplere în tratamentele estetice? Ce spune Dr. Iancu Morad!

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies