Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? „Vreau și eu acum. Vreau”

Bianca Dragusanu copil
Bianca Dragusanu are un copil cu Victor Slav

Ce spune Bianca Drăgușanu despre un al doilea copil. Frumoasa vedetă mai are o fetiță în vârstă de cinci ani cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile sale. Frumoasa vedetă din România a vorbit despre a doua sarcină.

La cinci ani de când a adus-o pe lume pe Sofia, Bianca Drăgușanu nu spune nu unui alt copil, mai ales că fiica sa este cel mai de preț cadou pe care i l-a dăruit viața.

Zilele trecute, una dintre clientele sale a venit la atelierul său cu bebelușul și Bianca s-a oferit să îl țină în brațe cât timp mămica probează una dintre creații.



Bianca Drăgușanu a fost extrem de încântată de această experiență atât de frumoasă, care i-a reamintit momentele când Sofia era bebeluș.

Citeste si: Ce crede Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, după ani întregi de la despărțire: „Toată lumea o comentează”

Blondina a dezvăluit Instagram că și-ar mai dori un partener de joacă pentru Sofia și chiar ar mai vrea, din nou, să aibă un bebeluș prin preajmă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu, declaratii despre a doua sarcina[Sursa foto: Instagram]

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu extrem de încântată de întreaga experiență.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină! „Vreau acum”. Ce a făcut-o pe blondină să-și mai dorească un copil?

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu vrea inca un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre mama iubitului său

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre mama iubitului său, cu care nu s-a întâlnit până acum, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

„Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă

lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.
Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine.
Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(...) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască", a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies