Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? „Vreau și eu acum. Vreau”

Bianca Dragusanu copil

Ce spune Bianca Drăgușanu despre un al doilea copil. Frumoasa vedetă mai are o fetiță în vârstă de cinci ani cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile sale. Frumoasa vedetă din România a vorbit despre a doua sarcină.

La cinci ani de când a adus-o pe lume pe Sofia, Bianca Drăgușanu nu spune nu unui alt copil, mai ales că fiica sa este cel mai de preț cadou pe care i l-a dăruit viața.

Zilele trecute, una dintre clientele sale a venit la atelierul său cu bebelușul și Bianca s-a oferit să îl țină în brațe cât timp mămica probează una dintre creații.

Bianca Drăgușanu a fost extrem de încântată de această experiență atât de frumoasă, care i-a reamintit momentele când Sofia era bebeluș.

Citeste si: Ce crede Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, după ani întregi de la despărțire: „Toată lumea o comentează”

Blondina a dezvăluit Instagram că și-ar mai dori un partener de joacă pentru Sofia și chiar ar mai vrea, din nou, să aibă un bebeluș prin preajmă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu, declaratii despre a doua sarcina

[Sursa foto: Instagram]

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu extrem de încântată de întreaga experiență.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină! „Vreau acum”. Ce a făcut-o pe blondină să-și mai dorească un copil?

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu vrea inca un copil

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre mama iubitului său

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre mama iubitului său, cu care nu s-a întâlnit până acum, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

„Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie

echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.
Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine.
Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(...) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască", a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.Citește și:

„Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine.” Carmen Harra a prevestit divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf!

„În loc să te mândrești că ai alături o femeie puternică, inteligentă, tu preferi să bați în retragere.” Cătălin Botezatu, atac la adresa lui Marius Elisei! Ce sfat de viață i-a dat Oanei Roman

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies