Bianca Drăgușanu face declarații surprinzătoare! Motivele pentru care nu a funcționat căsnicia dintre frumoasa blondă și Victor Slav


Bianca Drăgușanu vorbește despre ce nu a funcționat în căsnicia pe care a avut-o cu Victor Slav: „Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise”.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au unit destinele în fața altarului în anul 2013. Divorțul însă n-a întârziat și a apărut în 2014. Cu toate acestea, relația celor doi s-a bazat întotdeauna pe respect și maturitate, ba chiar au și o fetiță împreună. 

Recent, Bianca a vorbit la TV despre bărbații cu care a fost într-o relație și care au marcat-o.

Citeste si: Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă! „Mă uit mereu după...” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut parte de cea mai apreciată relație la acea vreme, totuși, chimia lor, care la început era mare, a început încetul cu încetul să se stingă, amândoi ajungând la decizia de a divorța pentru binele lor. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ales matur să-și lase deoparte toate neînțelegerile și să se înțeleagă pentru îngerașul lor important, Sofia.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav?

Chiar dacă la vremea respectivă flacăra iubirii lor părea de nestins, despărțirea nu a întârziat să vină. După 7 ani de zile, Bianca Drăgușanu vorbește despre despărțirea de Victor Slav și recunoaște că ea a fost cea care a pus piciorul în prag și a luat decizia, deși Victor s-a împotrivit la început.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declaraţie neaşteptată: „Sunt însărcinată!”

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.  Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise.

Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, spune Bianca despre relația cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut cununia civilă pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din București, după care, în același an, au avut nunta pe data de 29 septembrie. Nașii au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, soțul acesteia. Divorțul dintre cei doi a avut loc la câteva luni de la nuntă, în 2014.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri