Bianca de la Puterea dragostei, primele declarații despre împăcarea cu Livian: „A plâns ca un bebeluș”


Bianca a transmis ce relație are în acest moment cu Livian și ce au aflat unul despre celălalt după episodul de miercuri, în care concurenta a plâns.


In articol:

  După ce s-a anunțat că Bianca și Livian s-au împăcat, concurenta de la Puterea dragostei a decis să spună lucrurilor pe nume.

  Tânăra a decis să își spună punctul său de vedere, după tot ce s-a întâmplat în ultimele luni între ea și Livian. Totul a culminat în momentul în care s-a spus că cei doi ar forma din nou un cuplu, după aproape patru luni de la despărțire.

  Iată ce a spus Bianca în vlogul său, după ce miercuri a plâns minute întregi, iar Livian a mers la ea să o liniștească:

  „Țin să vă anunț că nu mă simt foarte bine. Cu toate că sunt în acea perioadă, vreau să vorbesc cu voi. Am făcut un clip, era un clip amuzant, dar m-am hotărât să nu îl postez în această seară, pentru că am ceva de lămurit cu voi.

  Pentru că sunt niște lucruri care au rămas în aer, vor rămâne în aer în urma ce se întâmplă la televizor. Nu zic că sunt obosită, dar nu mă simt bine. Nu e nicio problemă, eu sunt ok, par de zici că sunt obosită rău. Nu îmi place.

  Trebuie să ne credeți doar pe mine și pe Livian. Mai mult pe Livian, pentru că el nu încearcă să convingă pe nimeni, nu îl interesează nimic, el știe cel mai bine, el singur se convinge.

  Recunosc, nu spun că sunt influențabilă, dar mă mai interesează și alte puncte de vedere, pentru că sunt convinsă că nu dețin adevărul absolult.

   

  Sunt conștientă că dacă mama mă învață ceva, trebuie să iau din ce m-a învățat ea. Dar trebuie să vă zic cum văd eu lucrurile și de ce încă vorbesc eu cu Livian, sau de ce el vorbește cu mine.

  Citeste si: Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-a aflat că s-au împăcat: „Un lup își trăiește viața...”

  Persoanele care au o problemă cu mine sau cu Livian ar trebui să iasă de aici. A venit totul spontan, nu m-am uitat la emisiune, vă zic ce am spus, cum este situația în continuare. 

  Trebuie să lămuresc situația dintre noi, pentru că sunteți confuzi și vă înțeleg. Dar trebuie să înțelegeți și voi problemele noastre.

  Când vă certați cu cei dragi, spuneți lucruri pe care nu ați vrea să le spuneți. Amândoi suntem în momentul în care suntem și este deficil să fim noi înșine, pentru că sunt alți factori care ne fac să nu mai fim noi. Sunt nervoasă, sunt irascibilă, sunt rece, sunt rea.
  Suntem aici, suntem reali și nu încercăm să ne ascundem. Suntem supărați unul pe celălalt și nervii ne fac să spunem anumite lucruri de care nu suntem mândri. Ce vreau să vă anunț că ce s-a întâmplat în emisiune nu mă reprezintă. Eu, când mă simt nervoasă și atacată de o persoană dragă, nu înseamnă neapărat că e adevărul.

  Bianca de la Puterea dragostei, despre împăcarea cu Livian
  Bianca de la Puterea dragostei, despre împăcarea cu Livian

  Citeste si: Bianca și Livian, de la extaz la agonie. S-au aruncat cuvinte grele, printre lacrimi: „Îl urăsc!”

  Care este problema la mine? Spun lucruri care știu că dor, fac lucruri pe care nu ar trebui să le fac în mod normal.

  Asta înseamnă să fii real, să fii natural. Puteam să îi spun chestii mai rele, să inventez. Mi-am dat seama că este total greșit. A fost o lecție pentru mine, că anumite cuvinte pot răni și poți răni un om într-o secundă. Nu este omul pe care îl urăsc cel mai mult.

  El a trecut peste orgoliul lui și a venit să mă liniștească. Sunt tot felul de momente în care văd că mă iubește și că are sentimente pentru mine.

  A încercat să zică ceva, ce știa că mă doare. Am încercat să ne atacăm, să ne liniștim noi pe noi, orgoliul. Am vrut să vă spun. Sunt alte lucruri față de ceea ce vedeți voi. Dacă Livian face 10 lucruri rele și unul bun, voi îl vedeți doar pe cel bun. După atâtea săptămâni de certuri, în sfârșit suntem bine, am găsit soluția. Nu trebuie să ne forțăm, să avem o cale de mijloc, să fim prieteni. Suntem bine acum. Noi ne-am aruncat direct într-o relație. Eu nu îl cunoșteam dinainte de emisiune.

  Nu suntem împreună, dar am realizat că ne înțelegem. Părerea mea e că nu trebuie să mă accepte părinții lui, el trebuie să mă accepte.

  Nu mă păcălește cu nimic, nu îmi promite nimic. Trebuie să lăsăm orgoliile, noi trebuie să mergem acasă să vedem dacă e posibil. Nu știm cum este acasă, noi ne-am cunoscut aici. Umilință e când te lași bătută, te lași bătută, când e un nebun. Proastă nu sunt. El a plâns ca un bebeluș după emisiunea de miercuri.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Bianca și Livian, de la extaz la agonie. S-au aruncat cuvinte grele, printre lacrimi: „Îl urăsc!”

  Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

  BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

  Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-a aflat că s-au împăcat: „Un lup își trăiește viața...”

  Bogdan Mocanu, disperat sa se impace cu Andra Volos! Mesajul pe care i l-a transmis la miezul noptii

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Horoscop
  Capricornul in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stii
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri