Bianca de la Puterea dragostei, momente grele: „A fost diagnosticat cu cancer...”


Bianca de la Puterea dragostei, momente grele. Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă cu o persoană extrem de dragă ei.

Bianca de la Puterea dragostei trece prin momente grele. Îndrăgita concurentă care a împlinit 20 de ani pe 14 iulie le-a cerut ajutorul prietenilor săi virtuali.

Fosta iubită a lui Livian a aflat că un bun prieten de-al său, din copilărie, suferă de o boală grea și are nevoie de ajutor pentru a se trata la Viena.

Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

Bianca de la Puterea dragostei a anunțat pe contul său de Instagram ce se întâmplă în aceste momente cu tânărul:

Bianca de la Puterea dragostei, momente grele: „A fost diagnosticat cu cancer...”
Bianca de la Puterea dragostei, momente grele: „A fost diagnosticat cu cancer...”

„Prietenul meu din copilărie, Florin Toader, are nevoie de ajutor! După multe investigații făcute în țară, a ajuns la Viena unde a fost recent diagnosticat cu Limfom non Hogdkin celule tip B, stadiul IIA(pe scurt, este un tip de cancer al sângelui, al celulelor limfatice) +tromboză venoasă (vena stângă subclaviculară).

Citeste si: Jador i-a pus cuțitul la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

 

Tot acolo va face și tratamentul cu imunochimioterapie(R-CHOP), unde i s-a dat un prognostic al vindecării de 90%. Costurile tratamentului ajung undeva la 100000 de euro și din păcate el și-a epuizat toate economiile personale și tot ajutorul primit de la rude, prieteni, cunoștințe cu toate investigațiile de până acum”, a scris Bianca pe contul său de socializare, prezentând și contul în care cei care doresc să îl ajute pe Florin pot contribui.


Abonează-te pe

Citește și:

Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Alex Bobicioiu revine în casa Puterea dragostei pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

Jador i-a pus cuțitul la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

Puterea Dragostei 3 iulie. Bianca cedează psihic și izbucnește în hohote de plâns! Livian nu vrea să mai audă de ea: „Orice interacțiune nu o să mai existe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri