Bianca de la Puterea dragostei, îngrijorată! Ce se întâmplă cu părinții ei cu noua explozie de COVID?! Mama ei i-a spus totul!


Părinții frumoasei Bianca Comănici de la Puterea dragostei au decis să lucreze în perioada de pandemie de COVID și nu numai, chiar dacă au intrat în contact cu mulți oameni


In articol:

Bianca Comănici este una dintre cele mai vechi și mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei! Tânăra, originară dintr-o localitate din apropierea Constanței, se află în show din primul sezon, mai mult, ea nu s-a mai dus acasă de foarte multă vreme, mai ales de la revenirea în emisiune în sezonul 2.

Dacă pe undeva este destul de dificil să nu îți vezi apropiații atât de mult timp, ei bine, în cazul concurentei de la Puterea dragostei, depărtarea de casă sau de România i-a făcut bine. Faptul că filmează non-stop la Istanbul a ajutat-o să nu fie afectată deloc de pandemia de coronavirus, care a făcut ravagii în întreaga lume de câteva luni bune.

Citeste si: "Berna e gravida"! Motivul pentru care Philip s-a grabit sa o ceara in casatorie

Bianca de la Puterea dragostei nu a ieșit multă vreme din hotel, de teama coronavirusului

”Nu mi-am făcut curaj să ies din casă decât de la magazin și până la hotel, atât! M-am obișnuit cu situația, iar la hotel, m-am simțit mai în siguranță. Dacă te uiți la oamenii de pe stradă, parcă te îngrijorezi și mai tare. Oricum, pentru noi, cei din show, perioada asta a trecut destul de ușor, fiindcă au fost filmările și nu aveai unde să te duci de la studio, când se termina totul. E multă protecție în cazul nostru”, a dezvăluit Bianca de la Puterea dragostei, într-un material video pe You Tube-ul WOWbiz.ro.

Citeste si: Foştii concurenţi, filmati in timp ce intretineau relatii intime! " Îi cerea sa..."

Bianca de la Puterea dragostei este îngrijorată de noua evoluție de COVID! ”Mama a lucrat la magazin”

Pe de altă parte însă, Bianca de la Puterea dragostei este îngrijorată de noua evoluție de COVID în ceea ce îi privește pe părinții ei, care sunt în țară. ”Am stat un pic cu sufletul la gură, fiindcă mama mea lucrează la un magazin. De fapt, avem un magazin mixt și un bar în comună, și vă dați seama că sunt mulți clienți acolo, vin tot felul de oameni...Numai la asta mă gândeam tot timpul. De aceea, mereu îi spuneam la telefon, ”mamă, mai bine închizi, mai bine oprești activitatea”, însă ea mereu îmi răspundea că ea nu vrea, că dorește să continuie. Este o luptătoare, la fel ca și mine...Dar, sincer, am fost îngrijorată, pentru că, la mine, acolo, în localitate, a început din 24 mai iar o perioadă de carantină, deși în țară se terminase. Normal că eu stau cu grijă, să nu se întâmple ceva cu familia mea. Mă rog pentru mama și tata în fiecare seară. Aș vrea să am și eu curajul lor, dar prefer să fiu precaută”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul bolnav de autism: "Ce faci atunci când..."

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

COVID-19 Spania: Se limitează reuniunile de Sărbători!

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 decembrie 2020. Nativii Șobolan, devastați de veștile pe care le primesc

Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020! Nativii zodiei Pești fac achiziţia vieţii lor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri