Bianca de la Puterea dragostei, îngrijorată! Ce se întâmplă cu părinții ei cu noua explozie de COVID?! Mama ei i-a spus totul!

Bianca de la Puterea dragostei, îngrijorată! Ce se întâmplă cu părinții ei cu noua explozie de COVID?! Mama ei i-a spus totul!
Bianca de la Puterea dragostei, îngrijorată! Ce se întâmplă cu părinții ei cu noua explozie de COVID?! Mama ei i-a spus totul!

Părinții frumoasei Bianca Comănici de la Puterea dragostei au decis să lucreze în perioada de pandemie de COVID și nu numai, chiar dacă au intrat în contact cu mulți oameni

Bianca Comănici este una dintre cele mai vechi și mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei! Tânăra, originară dintr-o localitate din apropierea Constanței, se află în show din primul sezon, mai mult, ea nu s-a mai dus acasă de foarte multă vreme, mai ales de la revenirea în emisiune în sezonul 2.

Dacă pe undeva este destul de dificil să nu îți vezi apropiații atât de mult timp, ei bine, în cazul concurentei de la Puterea dragostei, depărtarea de casă sau de România i-a făcut bine.

Faptul că filmează non-stop la Istanbul a ajutat-o să nu fie afectată deloc de pandemia de coronavirus, care a făcut ravagii în întreaga lume de câteva luni bune.

Citeste si: "Berna e gravida"! Motivul pentru care Philip s-a grabit sa o ceara in casatorie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei nu a ieșit multă vreme din hotel, de teama coronavirusului

”Nu mi-am făcut curaj să ies din casă decât de la magazin și până la hotel, atât! M-am obișnuit cu situația, iar la hotel, m-am simțit mai în siguranță. Dacă te uiți la oamenii de pe stradă, parcă te îngrijorezi și mai tare. Oricum, pentru noi, cei din show, perioada asta a trecut destul de ușor, fiindcă au fost filmările și nu aveai unde să te duci de la studio, când se termina totul.

E multă protecție în cazul nostru”, a dezvăluit Bianca de la Puterea dragostei, într-un material video pe You Tube-ul WOWbiz.ro.

Citeste si: Foştii concurenţi, filmati in timp ce intretineau relatii intime!" Îi cerea sa..."

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Bianca de la Puterea dragostei este îngrijorată de noua evoluție de COVID! ”Mama a lucrat la magazin”

Pe de altă parte însă, Bianca de la Puterea dragostei este îngrijorată de noua evoluție de COVID  în ceea ce îi privește pe părinții ei, care sunt în țară. ”Am stat un pic cu sufletul la gură, fiindcă mama mea lucrează la un magazin.

De fapt, avem un magazin mixt și un bar în comună, și vă dați seama că sunt mulți clienți acolo, vin tot felul de oameni...Numai la asta mă gândeam tot timpul. De aceea, mereu îi spuneam la telefon, ”mamă, mai bine închizi, mai bine oprești activitatea”, însă ea mereu îmi răspundea că ea nu vrea, că dorește să continuie. Este o luptătoare, la fel ca și mine...Dar, sincer, am fost îngrijorată, pentru că, la mine, acolo, în localitate, a început din 24 mai iar o perioadă de carantină, deși în țară se terminase.
Normal că eu stau cu grijă, să nu se întâmple ceva cu familia mea. Mă rog pentru mama și tata în fiecare seară. Aș vrea să am și eu curajul lor, dar prefer să fiu precaută”,
a declarat Bianca pentru WOWbiz.roCitește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Balanţă August 2024. Nativii Balanţă sunt extrem de sociabili

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Știrile Kanal D, de duminică, de la 18:00, primul loc în clasamentul audiențelor #Grupajul informativ prezentat aseara de Silvia Ionita, lider de audienta la nivel National si All Urban

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies