Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Bianca de la Puterea Dragostei, relaţie cu un concurent din casă! Cine este tânărul misterios care apare, lângă brunetă, într-o poză.

Bianca Comănici este, fără îndoială, cea mai iubită fostă concurentă de la Puterea Dragostei.

în ciuda trecutului ei zbuciumat, susţinătorii au rămas alături de ea, apreciind extrem de mult schimbarea frumoasei brunete.

Dintr-o adolescentă sensibilă, care plângea în hohote după fiecare ceartă, tânăra s-a transformat într-o femeie puternică, inteligentă, calculată şi sigură pe ea. Aceste calităţi, dar şi povestea de dragoste superbă dintre ea şi Livian, au ajutat-o să câştige şi al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Citeste si: Bătaie între concurentele de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu amenințări și lovituri dure

Bianca de la Puterea Dragostei, relaţie cu un concurent din casă! Cei doi s-au pozat, acum ceva timp, într-un club de noapte!

Acum, după marea finală, Bianca este în continuare în centrul atenţiei, mai ales de când a apărut, în mediul online, o imagine care o înfăţişează alături de un bărbat foarte cunoscut. Şi spunem foarte cunoscut pentru că este vorba despre un concurent al emisiunii Puterea Dragostei.

David este tânărul care apare lângă frumoasa Bianca, cei doi fiind destul de apropiaţi în fotografia respectivă. Pe vremea aceea, fosta iubită a lui Livian era blondă şi era o clientă fidelă a cluburilor de noapte.

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca după marea finală! "Proști sunteți unii, făcuți grămadă"

" Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen.

Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs.
Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă
.", a scris Roxana pe instagram.

 Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies