Bianca de la Puterea dragostei, despre participarea în sezonul 3 al emisiunii: „Abia aștept”


Bianca de la Puterea dragostei, despre participarea în sezonul 3 al emisiunii. Ce a transmis concurenta în urmă cu puțin timp.


In articol:

Surpriză uriașă pentru Bianca de la Puterea dragostei. Pe data de 14 iulie a fost ziua sa de naștere, iar concurenta a primit o mulțime de cadouri din partea celor dragi ei. Cel mai important cadou a fost din partea lui Livian, care i-a trimis filmarea de la prima lor întâlnire, atunci când nimeni nu știa că se plac și că sunt pe cale de a forma un cuplu.

Bianca a făcut un vlog, în care a dezvăluit ce cadouri a primit din partea celor dragi ei, dar și ce planuri are cu Livian.

Ce spune Bianca despre Livian

Pe lângă flori și haine, Bianca a primit și bani, pentru a-și cumpăra lucrurile pe care și le dorește. La finalul vlogului, Bianca a dezvăluit și ce planuri de viitor are, dar și ce crede despre faptul că Livian nu i-a fost alături:

Bianca de la Puterea dragostei, despre sezonul 3 al emisiunii
Bianca de la Puterea dragostei, despre sezonul 3 al emisiunii

Citeste si: Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!

Prima noastră întâlnire. Soarta ne-a adus în același loc. M-aș fi bucurat să fie și Livian alături de mine, dar a fost alături de mine prin telefon și l-am simțit alături de mine. Știu că o să vină și el la București. Mi-a promis o zi excepțională, nu aveți de ce să fiți supărați pentru că a reușit să mă facă fericită doar scriindu-mi două-trei lucruri, oferindu-mi un cadou virtual plus florile. Când am aflat că sunt de la el, am rămas așa surprinsă. Abia aștept să mă întâlnesc cu el, mi-e dor de el. Mi-e dor puțin și de emisiune, un pic acolo îmi este, pentru că știu că nu o să mă mai vedeți și sper aici pe Youtube să păstrăm legătura”, a transmis Bianca pe contul său de Youtube, semn că povestea cu Livian este departe de a de termina.

Citeste si: SURPRIZĂ! Ella de la Puterea dragostei se mută în București. Ce legătură are Jador cu decizia frumoase finaliste din show-ul amoros? Decizia a luat-o înainte de finala sezonului 2

În plus, prin dezvăluirea sa, Bianca a lăsat de înțeles că nu va participa și în al treilea sezon al emisiunii, așa cum mulți se așteptau.

 

 


Citește și:

Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au împăcat: „Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu”

Bogdan Mocanu a plecat în Italia la Andra Volos: „N-a pierdut nimic”

Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri