Bianca de la Puterea dragostei, apariție neașteptată după vizita la Cluj: „Ești însărcinată?!”


Cum a apărut Bianca de la Puterea dragostei la numai câteva săptămâni de la vizita la Cluj. Fanii au asaltat-o cu întebările.


In articol:

Bianca de la Puterea dragostei a reușit să își uimească toți susținătorii sâmbătă, la scurt timp după ce Livian a anunțat că el și Florentina Neagu nu mai formează un cuplu.

Tânăra a recunoscut că a mers într-o vizită la Cluj în urmă cu ceva vreme, pentru a rezolva niște probleme.

La momentul respectiv, atât Florentina, cât și Livian ar fi negat cele spuse de Bianca și cei doi au promis că vor da mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, lucru care nu fost dezvăluit până acum.

Pentru a pune și mai mult paie pe foc în viața fostului său iubit, care i-a spus adio în cadrul unei emisiuni în direct, Bianca Comănici a apărut într-o ipostază total neașteptată! Filmulețele în care bruneta apare cu „burtica de graviduță” au ajuns virale pe Tik Tok! Însă, pentru  a lămuri situația, mulți și-au dat seama că este vorba despre o pernuță, pe

post de burtică.

Bineînțeles că reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. În continuarea clipurilor, Bianca apare alătuiri de un bebeluș. Dat fiind că acesta este visul său cel mai mare, e de înșeles de ce s-a filmat în această ipostază.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei, cu burtica de gravidă[Sursa foto: Instagram]

„Felicitări! E al tău și al lui Livian?”, „Ești însărcinată???”, „O mămică de milioane ai fi”, „Nu îți stă rău”, „Ai copil?”, „Ce bine îți stă cu bebe în brațe”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de fani.

@comanicibianca14

##putereadragostei ##comanicibianca14 ##kanald

♬ Without Me- rapidsongs

Bianca de la Puterea dragostei nu mai vrea să audă de Livian: „La revedere”

Cât despre vizita de la Cluj, Bianca a dezvăluit că a fost ca o ultimă șansă pe care i-a oferit-o fostului iubit. Însă tânăra este convinsă că nu mai poate fi nimic între ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei s-a angajat: „Haterii vor plânge”

„Să fiu sinceră cu voi, și faptul că m-am dus unde m-am dus a fost o demonstrație a mea, o șansă pe care i-am oferit-o. Trecutul este trecut, la revedere. Simt eu că sunt atât de mulți bărbați minunați care pot să mă iubească, să mă răsfețe și să îmi ofere ce îmi doresc eu, iar el nu mi-ar fi oferit asta”


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Livian de la Puterea dragostei a ajuns cu mama sa la spital: „A urlat de a trezit toată scara”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri