Bianca de la Puterea dragostei a vorbit cu mama lui Iancu Sterp: „Mi-a scris să fiu tare”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre doamna Geta Sterp

Ce relație este între cele două, după ce anul trecut Iancu s-a apropiat foarte mult de Bianca și toată lumea credea că vor forma un cuplu.

Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre relația pe care o are cu Iancu de la Puterea dragostei, dar și despre relația pe care o are cu mama tânărului, mama Geta.

După ce s-a Carmen de la Sălciua a vorbit despre relația pe care o are cu fosta sa soacră, unii s-au gândit că cele două nu s-au înțeles foarte bine atunci când erau noră și soacră.

Însă, Carmen de la Sălciua a vrut să reamintească faptul că a avut o relație foarte bună cu toată familia lui Culiță Sterp și că s-a înțeles bine și cu mama Geta, dar și cu surorile lui Culiță.

Culita Sterp si mama sa
Culita Sterp si mama sa, doamna Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Da, din când în când (mai vorbesc, n.

red.). Eu nu am în suflet răutăți față de nimeni. O respect atât pe ea, cât și pe fete, ne-am înțeles foarte bine, am făcut parte din familia lor o perioadă și, după cum știți, am încercat să fiu rezervată și în acel scandal (scandalul legat de despărțirile de fostul ei soț, Culiță Sterp, n. red.) de atunci și asta pentru că am știu că timpul va vindeca rănile”, a spus Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și mama lui Culiță Sterp

Invitată la Wownews, Bianca a vorbit despre momentele în care vorbea cu mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp. Între Bianca și Iancu a existat o chimie puternică și toată lumea a crezut că cei doi vor fi împreună, însă Roxana s-a aflat mereu între ei.

„Țin minte și atunci când vorbeam eu cu Iancu, o singură dată m-a surprins. Iancu vorbea cu mama lui și a întors camera spre mine și mi-a zis: „Bianca, ce faci? Ce frumoasă ești, hai pe la noi. Țin minte că și pe Roxana a invitat-o la ei acasă, și pe Berna. Țin minte că mereu a fost drăguță și le-a invitat pe toate fetele care au încercat să aibă o relație cu fiii ei.

Iancu si Bianca
Iancu si Bianca de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Eu nu cred că ar fi ea motivul despărțirii, așa văd eu din exterior. Nu știu mai multe, pentru că nu am văzut cum a decurs relația lor. Am auzit ce s-a întâmplat, dar nu știu dacă este adevărat.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Mi-a scris și mie doamna Geta, acum câteva zile și, m-a sunat, mi-a scris de vreo două, trei ori. Mi-a scris să fiu tare, să fiu puternică, să nu mai plâng, să am grijă de mine. Mi-a trimis așa niște mesaje neutre, nu mi-a zis nimic de Iancu sau de ceva. Și îi mulțumesc”, a dezvăluit Bianca.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bogdan Mocanu a spus adevărul despre relația pe care o are cu bruneta necunoscută

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Andra Volos i-a transmis lui Bogdan Mocanu: “Nu o să ne mai împăcăm niciodată"

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies