Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian! Cu ce ar fi minți-o concurentul: „Totul a plecat de la faptul că l-am idealizat”


Se anunță o nouă despărțire în Casa Iubirii? Ce acuzații i-a adus Bianca lui Adrian, tânărul cu care se afla într-o relație.


In articol:

Adrian, unul dintre cei mai apreciați concurenți din Casa Iubirii, a primit o serie de acuzații dure din partea Biancăi. Totul a început după ce tânărul i-a oferit iubitei sale un cadou special, despre care a susținut că a fost conceput pentru ea, însă fata l-ar fi găsit, ulterior, pe internet.

Complet dezamăgită, Bianca a izbucnit în lacrimi și l-a acuzat pe Adrian că a minți-o și că i-a dăruit un cadou care, de fapt, nu a fost făcut de el, așa cum a susținut la început.

Citeste si: Discuții aprinse între Maria și Dragoș în Casa Iubirii. „Mă duc acasă!”

Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian!

Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian!

[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca îl acuză pe Adrian că a mințit-o

După ce a descoperit că darul de la Adrian a fost, de fapt, cumpărat de pe internet, Bianca i-a adus acuzații dure, iar acum relația celor doi s-a răcit și mai mult.

„Nu am fost înțeleasă, mai ales de Adrian. Credeam că el o să înțeleagă și că o să fie cu totul altfel și că, de fapt, versurile mele sunt o mizerie...

Totul a plecat de la faptul că eu l-am idealizat, chiar am crezut 100% că el a făcut acest proiect...dar l-a descărcat de pe internet”, a afirmat Bianca, cu lacrimi în ochi despre cele întâmplate între ea și Adrian.

Citeste si: Costi, primele mărturisiri după ce a fost eliminat din Casa Iubirii! Fostul concurent își dorește o relația cu Natalia: „Tu vei fi iubita mea”

Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian!

Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian!

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum a reacționat Adrian după acuzațiile Biancăi

Bianca și-a dorit ca Adrian să îi spună adevărul de la bun început, acela că bustul nu a fost făcut special pentru ea și că l-a proiectat cu mai mult timp în urmă. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, tânăra ar fi apreciat mai mult și cu siguranță ar fi trecut peste.

„Ea poate crede că sunt mincinos și că eu nu sunt capabil să fac așa ceva, bă, eu sunt capabil, doar că, în primul rând, nu am avut timp și, în al doilea rând, îți ia câteva zile să faci așa ceva...e un proces super complicat și nu-l poți face în câteva ore”, le-a mărturisit Adrian băieților, iar Bianca a auzit toată discuția.

„Îmi pare rău că am ridicat tonul și nu a fost atentă de la început și că am fost mereu cu capul în nori când eram lângă tine”, a mai adăugat Bianca, la adresa lui Adrian.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum depășești o DEZAMĂGIRE în dragoste. Care sunt pașii pentru a depăși această perioadă

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Dezamăgire în Casa Iubirii! Radu s-a supărat foc! „Nu am simţit nimic pentru ea!”

Iolanda de la Casa iubirii, primele declarații despre Cătălin și Mihai: „M-a blocat”

Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Natalia: „Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri