Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu
Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Bianca Comănici a avut parte de o experiență deosebită ieri, la debutul primei sale emisiuni alături de nimeni alta decât... Cornelia Ionescu!

Blonda și bruneta de la Kanal D- Bianca Comănici și Cornelia Ionescu, căci despre ele este vorba, au avut parte de momente incredibile aseară, atunci când prima ediție a emisiunii lor a fost afișată live, pe Facebook-ul WOWbiz.ro. Cele două femei extrem de frumoase au discutat, în premieră, despre zodii, iar astăzi, pentru echipa kfetele.ro, au despicat firul în patru cu privire la cum a decurs show-ul online.

Citeste si: Bianca Comănici, dezvăluiri incendiare despre proiectul la Kanal D! „Voi avea două emisiuni...”

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu

Bianca Comănici nu este străină de camerele de filmat, întrucât a participat la două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei” (dar, cu siguranță știați deja, mai ales că le-a câștigat pe ambele), iar Cornelia Ionescu este prezentator cu ștate vechi. Mai mult, cele două nu sunt la prima apariție în această formulă, așa cum au povestit în exclusivitate pentru Kfetele.ro,

fapt care le-a ajutat nespus, pentru că se potrivesc de minune și se completează la perfecție!

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu, dezvăluiri de ultim moment despre emisiunea pe care o moderează împreună

O tânără pe cât de frumoasă, pe atât de puternică, Bianca Comănici a povestit că, deși nu credea că va avea emoții, a fost luată prin surprindere de sentimentele care au acaparat-o odată cu începerea transmisiunii live.

În ciuda acestor detalii, pe care sigur telespectatorii nici măcar nu le-au observat, Bianca s-a descurcat de minune, mai ales că a avut-o pe Cornelia Ionescu alături, asemenea unui mentor care călăuzește pașii învățăcelului său.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei și-a făcut o nouă intervenție estetică: „A fost extrem de dureros”

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu

Inițial nu am crezut că o să am emoții, că o să mă descurc, dar cum a pornit camera, am început să resimt și toate aceste trăiri cu care nu eram neapărat familiară. Am fost norocoasă- Cornelia mă ajuta la orice și, mai ales ieri, mi-a fost alături foarte mult. Dat fiind faptul că eram mai multe persoane prezente în studio, ea a încercat să mă introducă pe loc în fiecare subiect.

Mi-a fost greu, pentru că a fost o postură nouă, dar chiar dacă nu știam ce să mai zic, m-am amuzat și bucurat foarte tare, pentru că ea (n.red.- Cornelia Ionescu) încerca să îmi șoptească: muta microfonul și îmi dădea idei. M-am simțit excepțional, dar vreau să vă spun că este foarte diferită senzația dintre invitat și prezentator, chiar dacă nu mă așteptam. Resimți o anumită presiune, o responsabilitate, mai bine zis.

Dacă nu era Cornelia mi-ar fi fost greu. Dar, cum lucrurile trainice și frumoase nu sunt neapărat ușoare la început, sunt convinsă că vom avea un parcurs extraordinar și că totul va fi bine. Ne înțelegem, ne place subiectul, avem un public frumos, care ne susține, iar asta e cel mai important. Sunt fericită!”, a declarat, cu emoție în glas, Bianca Comănici, despre prima sa apariție ca prezentator.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu

În aceeași ordine de idei, și Cornelia Ionescu a fost extrem de bucuroasă de succesul de care s-a bucurat emisiunea și de faptul că în acest nou proiect o are alături pe Bianca Comănici, o tânără la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă și, în egală măsură, la care ține foarte mult!

„A mers foarte bine, așa cum era normal, pentru că Bianca este o fată deosebită, foarte spirituală și mai ales inteligentă. Eu am o compatibilitate extraordinară cu ea și mi-am dat seama de asta încă de la prima noastră emisiune- pentru că știți bine că nu e prima dată când avem un proiect împreună.

Într-adevăr, de data aceasta totul a fost diferit, întrucât postura Biancăi a fost una noua pentru toată lumea: a trecut de la invitat special la prezentator. V-am spus, cred că faptul că am mai avut emisiuni alături de ea în trecut și că ne-am înțeles atât de bine atunci, ne-a ajutat nespus să ne coordonăm acum, în cadul acestui început frumos care cu siguranță va ajunge departe! Bianca este minunată și mă bucur foarte mult de emisiunea dedicată zodiilor, mai ales că are un format relaxant, de vineri seara, că este interactivă și... de mare interes!”, a dezvăluit Cornelia Ionescu despre noul proiect în care apare alături pe Bianca Comănici.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Găbiță de la Craiova se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Cum s-a dat de gol fostul concurent

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

EXCLUSIV! Berna de la „Puterea Dragostei”, legătură secretă cu Dan Bilzerian?!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies