Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu
Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Bianca Comănici a avut parte de o experiență deosebită ieri, la debutul primei sale emisiuni alături de nimeni alta decât... Cornelia Ionescu!

Blonda și bruneta de la Kanal D- Bianca Comănici și Cornelia Ionescu, căci despre ele este vorba, au avut parte de momente incredibile aseară, atunci când prima ediție a emisiunii lor a fost afișată live, pe Facebook-ul WOWbiz.ro. Cele două femei extrem de frumoase au discutat, în premieră, despre zodii, iar astăzi, pentru echipa kfetele.ro, au despicat firul în patru cu privire la cum a decurs show-ul online.

Citeste si: Bianca Comănici, dezvăluiri incendiare despre proiectul la Kanal D! „Voi avea două emisiuni...”

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu

Bianca Comănici nu este străină de camerele de filmat, întrucât a participat la două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei” (dar, cu siguranță știați deja, mai ales că le-a câștigat pe ambele), iar Cornelia Ionescu este prezentator cu ștate vechi. Mai mult, cele două nu sunt la prima apariție în această formulă, așa cum au povestit în exclusivitate pentru Kfetele.ro,

fapt care le-a ajutat nespus, pentru că se potrivesc de minune și se completează la perfecție!

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu, dezvăluiri de ultim moment despre emisiunea pe care o moderează împreună

O tânără pe cât de frumoasă, pe atât de puternică, Bianca Comănici a povestit că, deși nu credea că va avea emoții, a fost luată prin surprindere de sentimentele care au acaparat-o odată cu începerea transmisiunii live.

În ciuda acestor detalii, pe care sigur telespectatorii nici măcar nu le-au observat, Bianca s-a descurcat de minune, mai ales că a avut-o pe Cornelia Ionescu alături, asemenea unui mentor care călăuzește pașii învățăcelului său.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei și-a făcut o nouă intervenție estetică: „A fost extrem de dureros”

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu

Inițial nu am crezut că o să am emoții, că o să mă descurc, dar cum a pornit camera, am început să resimt și toate aceste trăiri cu care nu eram neapărat familiară. Am fost norocoasă- Cornelia mă ajuta la orice și, mai ales ieri, mi-a fost alături foarte mult. Dat fiind faptul că eram mai multe persoane prezente în studio, ea a încercat să mă introducă pe loc în fiecare subiect.

Mi-a fost greu, pentru că a fost o postură nouă, dar chiar dacă nu știam ce să mai zic, m-am amuzat și bucurat foarte tare, pentru că ea (n.red.- Cornelia Ionescu) încerca să îmi șoptească: muta microfonul și îmi dădea idei. M-am simțit excepțional, dar vreau să vă spun că este foarte diferită senzația dintre invitat și prezentator, chiar dacă nu mă așteptam. Resimți o anumită presiune, o responsabilitate, mai bine zis.

Dacă nu era Cornelia mi-ar fi fost greu. Dar, cum lucrurile trainice și frumoase nu sunt neapărat ușoare la început, sunt convinsă că vom avea un parcurs extraordinar și că totul va fi bine. Ne înțelegem, ne place subiectul, avem un public frumos, care ne susține, iar asta e cel mai important. Sunt fericită!”, a declarat, cu emoție în glas, Bianca Comănici, despre prima sa apariție ca prezentator.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu

În aceeași ordine de idei, și Cornelia Ionescu a fost extrem de bucuroasă de succesul de care s-a bucurat emisiunea și de faptul că în acest nou proiect o are alături pe Bianca Comănici, o tânără la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă și, în egală măsură, la care ține foarte mult!

„A mers foarte bine, așa cum era normal, pentru că Bianca este o fată deosebită, foarte spirituală și mai ales inteligentă. Eu am o compatibilitate extraordinară cu ea și mi-am dat seama de asta încă de la prima noastră emisiune- pentru că știți bine că nu e prima dată când avem un proiect împreună.

Într-adevăr, de data aceasta totul a fost diferit, întrucât postura Biancăi a fost una noua pentru toată lumea: a trecut de la invitat special la prezentator. V-am spus, cred că faptul că am mai avut emisiuni alături de ea în trecut și că ne-am înțeles atât de bine atunci, ne-a ajutat nespus să ne coordonăm acum, în cadul acestui început frumos care cu siguranță va ajunge departe! Bianca este minunată și mă bucur foarte mult de emisiunea dedicată zodiilor, mai ales că are un format relaxant, de vineri seara, că este interactivă și... de mare interes!”, a dezvăluit Cornelia Ionescu despre noul proiect în care apare alături pe Bianca Comănici.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Găbiță de la Craiova se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Cum s-a dat de gol fostul concurent

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"

EXCLUSIV! Berna de la „Puterea Dragostei”, legătură secretă cu Dan Bilzerian?!

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies