Bianca Comănici, dezvăluirea momentului! "Îmi dau seama că încă îl iubesc pe Livian!"


Aflată în platoul emisiunii Teo Show, Bianca a făcut o serie de dezvăluiri în privința lui Livian.


In articol:

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor sezoane Puterea Dragostei, a fost prezentă în platoul emisiunii Teo Show, împreună cu mama și cu sora ei. Focoasa brunetă a făcut o serie de dezvăluiri șocante în privința vieții ei sentimentale și a mărturisit cât de mult a afectat-o despărțirea de Livian.

Bianca Comănici, mama şi sora ei, la Teo Show
Bianca Comanici, împreună cu familia, în platou la Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca Comănici a apărut, în exclusivitate, cu mama și cu sora, la televizor, și a vorbit despre despărțirea de Livian

Mama Biancăi a povestit cum a trebuit să întrețină patru copii dintr-o afacere mică, un magazin.

Rodica, mama Biancăi: “Fiecare copil are personalitatea lui. Toți sunt muncitori și vor singuri să îşi facă o viață. Ascultă de noi, dar nu atât de mult cât ne-am dori noi… și sperăm să reușească în viață toți.

Bianca deja a dat startul! Nu am fost o mama dură!”

Bianca: “Mama a fost prea liniștită, prea tolerantă.”

Citeste si: Bianca Comănici a vorbit despre o ceartă dură avută cu Livian! "M-a sunat fostul meu iubit..."

Totodată Bianca a vorbit și despre relația cu sora ei, aflată și ea în platoul emisiunii Teo Show.

Relația celor două nu este una foarte apropiată din cauza perioadei de doi ani în care bruneta a fost prezentă în emisiunea Puterea Dragostei.

Doamna Rodica a povestit de plecarea de acasă a Biancăi și, implicit, despre participarea la show-ul matrimonial. Teo Trandafir i-a adresat o serie de întrebări bunetei, cu privire la celebritatea ei după câștigarea primelor sezoane ale show-ului fenomen Puterea Dragostei. 

Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre fostul iubit, Livian
Bianca Comănici, în platou la Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citeste si: Bianca Comănici, destăinuiri emoționante despre relația cu Livian! „Dacă mi-ar spune acum că mă iubește...”

Bianca: “Sunt avantaje și dezavantaje! Am momente când mă gândesc că aș vrea să dau timpul înapoi, nu să exclud experienţa pe care am acumulat-o ci îmi doresc, pur și simplu, să devin invizibilă! Să nu mă știe nimeni, să pot să fac ce vreau! Aș vrea să am oarecum libertatea asta acum… dar în același timp îmi și place pentru că mă ajută să evoluez. (….) Îmi place să fiu în centrul atenției!”

“În cadrul emisiunii am încercat să fac o relație și pentru show, dar a eșuat pentru că nu am putut să mă prefac că simt mai mult pentru acea persoană. Și am ajuns sa il cunosc pe Livian..”

“Eu aș putea acum sa arăt ceea ce simt cu adevărat, dar nu o să fac niciodată treaba asta. Pentru că ceea ce face el în momentul asta, nu face decât să mă ajute! Eu nu am de ce să plâng în momentul asta pentru că el este cu altă persoană!

Am vazut imagini din pat, imagini sărutându-se mai mult decât este suficient. Pe moment am fost deranjată, dar după... m-a ajutat atât de mult să mă ambiționez, să muncesc mai mult, să fiu mai bună și să îi arăt ceea ce a pierdut… și o să fac asta până în momentul în care nu o să mă mai intereseze de el.

Am început să îmi scriu un jurnal și m-am hotărât să scriu toate sentimentele pe care le am vizavi de el, ziua 25, 26, 27… Și acolo scriu exact ce gândesc eu în fiecare zi, iar la sfârșitul paginii scriu concluzia. Astăzi îl iubesc, mâine nu îl iubesc! Pentru că am momente când ceea ce el postează îmi influenţează foarte mult sentimentele. Ajung să îmi dau seama că tot îl iubesc de fapt și fac asta din ciudă!”


Abonează-te pe

Citește și:

Descoperire halucinantă la Puterea Dragostei! Au apărut filmări indecente cu Mona, iar George este șocat!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Nelson Mondialu, declarații halucinante despre sora Biancăi: „Poliția, unde ești?”

Bonă, grădiniță sau bunici?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Bucle perfecte în doar câțiva pași
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri