Bianca Comănici are un admirator secret?! Cine îi trimite cadouri frumoasei brunete?

bianca comanici cadouri admirator secret

Frumoasa brunetă este mereu cu zâmbetul pe buze, însă de data aceasta are un motiv în plus. Bianca Comănici le-a arătat fanilor cadourile primite de la un admirator secret.

Bianca Comănici este una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei". Frumoasa brunetă reușește să stârnească dragostea fanilor prin fiecare apariție și le întoarce zâmbetele și comentariile frumoase de fiecare dată. Mai nou, Bianca Comănici primește cadouri minunate de la un admirator secret. Despre cine să fie vorba oare?!

Bianca Comănici are un admirator secret?!

Bianca Comănici ține legătură cu fanii de pe rețelele de socializare și le arată la fiecare pas tot ce se întâmplă în viața ei. De asemenea, fanii o răsplătesc prin bunătate și comentarii pline de iubire și înțelegere. 

Citeste si: Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit?! Ce i-a dat de gol pe cei doi

Frumoasa vedetă de la Kanal D le-a arătat-o urmăritorilor și pe sora mai mică, Mona, cea cu care se mai ceartă din când în când, dar pe care o iubește necondiționat, orice s-ar întâmpla.

bianca comanici admirator secret
Bianca Comănici reușește să-și surprindă fanii de fiecare dată prin aparițiile incendiare[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Recent, Bianca Comănici a lăsat să se înțeleagă faptul că ar avea un admirator secret, dat fiind faptul că a primit câteva cadouri care nu aveau nicio semnătură.

Bruneta a primit un buchet minunat de flori, dar și un ursuleț simpatic. Oare cadourile să fie din partea lui Livian?! Fanii și-au pus nenumărate întrebări legate de darurile primite de vedetă, însă momentan nu se știe secretul.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Citeste si: Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

Livian și Bianca Comănici și-au scris mesaje indirecte pe rețelele de socializare, ceea ce înseamnă că ar mai putea exista o șansă împăcare.

bianca comanici admirator cadouri secrete
Bianca Comănici a recunoscut că are un admirator secret[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Bianca Comănici a declarat, de asemenea, că i-ar fi plăcut să rămână prietenă cu fostul iubit, însă asta rămâne doar la latitudinea bărbatului. 

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Fanii cuplului Bianca Comănici și Livian însă speră la o împăcare între cei doi și își doresc ca aceștia să anunțe fericitul eveniment într-un mod inedit. 

Bianca Comănici organizează destul de des sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, acolo unde cei care o iubesc se interesează de fiecare dată de viitorul acesteia. 

De altfel, frumoasa vedeta a mărturisit acum ceva timp că i-ar plăcea de cineva. "N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu. N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu.", a declarat Bianca Comănici pe Instagram.Citește și:

Bianca Comănici așteaptă acasă un concurent de la Survivor România 2021! "Mă face să râd..."

Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies