Bianca Comănici, apropiată de Andrei Dascălu după despărțirea Războinicului de Roxana Ghiță de la Survivor România

andrei dascalu relatie
Andrei Dascălu a încheiat relația amoroasă cu Roxana Ghiță

Bianca Comănici și Andrei Dascălu au ieșit împreună în oraș. Să fie acesta începutul unei relații de prietenie sau se întrevede ceva mai mult?

Bianca Comănici și Andrei Dascălu au apărut împreună pe rețelele de socializare și au uimit întreaga comunitate de fani. După ce a mărturisit că s-a despărțit de Roxana Ghiță, fostul Războinic își caută mai abitir ca niciodată o viitoare parteneră. 

Bianca Comănici, apropiată de Andrei Dascălu de la Survivor România 2021

Bianca Comănici și Andrei Dascălu au ieșit împreună în oraș. Dacă au făcut asta ca prieteni sau ca viitori parteneri, nimeni nu știe, însă internauții au intrat la bănuieli.

Andrei
Andrei a luat masa cu Bianca[Sursa foto: Instagram]

După ce fostul Războinic și-a anunțat despărțirea de Roxana Ghiță, acesta a menționat că-și dorește pe cineva în viața lui și va continua să caute femeia perfectă.

Citeste si: Monica Gabor, prima apariție după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Cu cine a petrecut

bianca comanici si andrei dascalu
Bianca Comănici și Andrei Dascălu au ieșit împreună în oraș[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult. Ar trebui să răspundă la mesaje că dacă nu o s-o caut pe alta. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi dă atenție, o să caut pe alta până la urmă”, a declarat Andrei Dascălu.

Citeste si: Noua iubită a lui Luca Reghecampf, fostă concurentă Survivor România. Cine este tânăra care i-a furat inima?

După terminarea Survivor România 2021, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au încercat să aibă o relație, însă fără prea mari șanse de izbândă.

 

Bianca Comănici, declaraţii incendiare despre relaţia cu Andrei Dascălu: "Pe mine chestia asta m-a apropiat de el" 

„Este mai conservator. Cu siguranță ați văzut poza cu noi doi, când am ieșit la suc.

Pe scurt, noi am ieșit la un suc, dar nu am ieșit doar noi doi, ci și împreună cu fratele meu și cu o persoană cu care colaborăm. Noi ne-am cunoscut în Vamă, am legat un fel de prietenie, am putea spune, nu știu exact. Ne înțelegem bine, comunicăm bine, iar faptul că eu l-am simțit pe el că are un suflet bun și că nu ar răni niciodată un om, pe mine chestia asta m-a apropiat de el, iar în relația cu Roxana, eu i-am spus de la început că e bine să faci ce simți.
I-am zis că o să se convingă de lucruri.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Așa cum am spus, e un om foarte bun, îmi e foarte drag. Chiar dacă are 23 de ani, nu e copil. Oamenii nu au apucat să îl cunoască, dar eu l-am cunoscut mai bine. E un copil maturizat puțin forțat în urma împrejurărilor. Eu am o părere foarte bună despre el. Nu pot să neg că nu... Eu am spus că e genul meu de bărbat ca aspect fizic, dar nu tre atrage un om doar după aspectul fizic.

Nu trăiesc clipa, dar cu el am hotărât să ne cunoaștem mai bine, el îmi povestește despre viața lui, eu îi povestesc despre viața mea. Cam asta e legătura dintre noi doi. Nu se știe, nu pot să zic nici nu niciodată”, a mai spus Bianca Comănici. 

”Da, multă lume întreabă: Ești împreună cu Roxana? Și nu știu ce să răspund, ori da, ori nu, pentru că nu știu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici într-o relație. Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot să răspund oamenilor de acasă daca sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie să stau să vorbesc cu ea să lămurim, să vedem ce se întâmplă.

Am fost sau suntem la început de relație. Faza e că ne înțelegeam mai bine înainte decât acum. Nu mai este aceeași conexiune cum era înainte de relație. Plus că nu am mai păstrat așa de mult legătura și nu știu ce se întâmplă”, a spus Andrei Dascălu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristian Daminuță și iubita lui s-au despărțit chiar înainte de cununie

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies