Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu: ”Regret ziua în care i-am cunoscut”


Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi după ce s-a aflat că a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu. Ce are de făcut frumoasa brunetă?


In articol:

Bianca Comănici l-a dat în judecată pe Nelson Mondialu acum ceva timp, asta după ce frumoasa brunetă primea în repetate rânduri jigniri și amenințări în mediul online. Acum, fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei spune că nu mai are ce face, având în vedere că a pierdut procesul și trebuie să îi dea bani tatălui fostului iubit.

Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu

Chiar dacă Bianca Comănici s-a consultat cu un avocat și a încercat să-și facă dreptate pe plan legal, iată că lucrurile nu au mers în favoarea ei căci bruneta are de plătit o sumă considerabilă către tatăl fostului iubit.

Banii pe care Bianca Comănici îi are de plătit reprezintă cheltuielile de judecată, însă cel mai tare o deranjează pe faimoasa prezentatoare  faptul că nimeni nu a putut lua nicio măsură.

Citeste si: Cristina Mihaela a anunțat cine este Favoritul Săptămânii la Puterea Dragostei, dar și cine părăsește competiția

bianca comanici declaratii despre proces
Bianca Comănici regretă ziua în care l-a cunoscut pe Nelson Mondialu[Sursa foto: Captură YouTube]

”Sunt la fel de șocată ca si voi. Nu m-am simțit prea bine astăzi și abia acum am aflat vestea...sunt șocată! Sunt șocată de ceea ce se întâmplă în România și nu știu exact cum să procedez.

Adica atata timp am evitat sa apelez la lege pentru ca nu am vrut sa fac rau cuiva si am ajuns unde am ajuns...Decizia este următoarea, o să vă citesc acum, pentru că de dimineață am primit telefon, nu am crezut, am așteptat să vorbesc cu avocatul...asta se întâmplă în România, ești șterfelit!

Citeste si: Raluca Pastramă, prima imagine cu noul iubit după divorțul de Pepe!

Am fost făcută în fel și chip, zi de zi, ore întregi, pentru că am trimis sute de filmări, ca să ajung în punctul în care eu trebuie să plătesc. Adică este perfect normal să ieși în mediul online și să faci de râs pe oricine vrei, la orice oră, oricând. Încă nu s-a spus motivul..deci vă zic câți bani am dat eu, deci eu am dat mult, destul...Deci domnul Nelson, că-i spun și numele, are două dosare penale, eu am mers pe civil, oameni buni.

bianca comanici si nelson mondialu
Bianca Comănici are de plătit o anumită sumă de bani către Nelson Mondialu[Sursa foto: Captură YouTube]

Eu nu am vrut să fac rău la nimeni. Eu am vrut să merg spre înțelegere. De ce nu se poate face nimic daca eu merg spre intelegere? 

Uitați ce scrie: Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială. Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare...Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și...e perfect normal, se acceptă”, a declarat Bianca Comănici pe contul personal de Youtube, acolo unde și-a anunțat fanii despre situația în care se află.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cristian Marinescu, acuzat de Andrei la Puterea Dragostei: "Tu nu au iubit nicio femeie"

Despărțire definitivă între Maria Lungu și Cristian Marinescu la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri