Bianca, atacată dur! "Mie mi-ar fi ruşine să mă arăt în public..." Răspunsul halucinant al brunetei!

Bianca,  atacată dur!
Bianca, atacată dur! "Mie mi-ar fi ruşine să mă arăt în public..." Răspunsul halucinant al brunetei!

Bianca, atacată dur! Răspunsul halucinant al brunetei!

Bianca de la Puterea Dragostei a mărturisit, de curând, într-un live, că are o stare de spirit foarte proastă şi că simte că se află la marginea depresiei. Pe lângă teama de Covid-19 şi toate restricţiile dure care au apărut odată cu aceasta pandemie, pe protagonista noastră o consumă şi despărţirea de Livian, dar şi comentariile dure legate de greşelile pe care le-a făcut în trecut.

De curând, frumoasa brunetă a postat o imagine pe contul ei de instagram, iar primul comentariu a fost unul dureror" sincer, mie mi-ar fi ruşine să mă mai arăt în public...", i-a scris o urmăritoare.

Citeste si: Înregistrări bombă cu Roxana şi Sergio când întreţin relaţii intime!? Cutremur la Puterea Dragostei!

Bianca, atacată dur! "Niciodată să nu mai spui aceste cuvinte" 

Imediat, concurenta de la Puterea Dragostei a dat un răspuns pe măsură." Înseamnă că trebuie să-mi iau viaţa", a fost replica Biancăi, însoţită de un emoticon cu râs. "Bibişorii" nu au rămas indiferenţi în faţa comentariului acid şi au dat zeci de mesaje în apărarea favoritei lor, cea mai iubită fată de la Puterea Dragostei. Alţii i-au dat brunetei o replică, după ce aceasta a zis, ironic, că ar trebui să-şi ia viaţa.

" Niciodată să nu mai spui aceste cuvinte. Alţii au făcut crime şi nu sunt judecaţi aşa. Important este să nu mai repetăm greşelile din trecut. Şi oricum, cu toţii greşim la rândul nostru", a scris o fană a brunetei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Unii fani ai câştigătoarei primului sezon al emisiunii matrimoniale au ignorat comentariile de mai sus şi au sfătuit-o pe tânără în privinţa relaţiei cu Livian.

" Bianca, nu vreau să-ţi dau sfaturi, nu sunt în măsură, dar uită-te la vlog-ul lui Livian în care spune că nu se va mai împăca cu tine şi că se gândeşte să vină şi în sezonul 3. Îl credeam un băiat serios, de calitate, dar m-a dezamăgit.

A avut şi are multe interese ascunse", este mesajul unei femei.

Citeste si: Livian a umilit-o pe Bianca în faţa tuturor! "Te-am părăsit, nu te mai vreau"

Livian, acuzat că îţi bate joc de Bianca!

Bianca şi Livian nu au mai făcut de ceva timp un vlog împreună însă în urmă cu trei zile au apărut, din nou, în faţa camerei, împreună.

Cei doi s-au tachinat minute întregi, s-au îmbrăţişat, s-au ciupit şi s-au "smotocit", dar la un moment dat, fiul lui Nelson a avut un comportament pe care fanii brunetei l-au catalogat drept "total nepotrivit.

Aceştia au vorbit despre nişte scene din emisiune, când Bianca a plâns şi a spus că nu mai vrea să fie cu Livian.

" Mă excită când văd că o femeie plânge lângă mine.

Imediat am erecţie când ştiu că pot să mă duc la ea să o iau în braţe. Îmi venea să o iau pe Bianca direct când am văzut că plânge, şi aşa nouă luni nu i-am făcut nimic, fară "shaker", n-am făcut ştiţi voi...", a spus tânărul.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

În timpul acesta, câştigătoarea primului sezon se tot apropia de Livian şi voia să-l pupe, dar acesta o respingea." Te-am părăsit, nu mai vreau să fiu cu tine. Lasă-mă în pace. Eu m-am prefăcut lunile astea. Pot să plâng la comandă", a spus "lupul"

Ei bine, după cum am menţionat şi mai sus, aceste tachinări nu au fost pe placul "bibişorilor" care l-au asaltat pe concurent cu mesaje negative.

" Doamne, Bianca, te rog să îţi revii. Învaţă să fii demnă şi nu mai permite nimănui să te umilească. Vei suferi mai mult din umilinţa ascunsă în gluma acestui băieţel needucat decât dintr-o inimă frântă. Fii demnă şi iubeşte-te. Nu ai niciun viitor alături de Livian pentru că respectul lui faţă de tine nu mai există", a scris o susţinătoare a Biancăi.

" Acesta este adevăratul caracter al lui Livian. Este la fel ca tatăl lui, că sângele apă nu se face. Tratează femeia la fel ca tatăl lui, fără respect", a comentat cineva.

" Livian, nu te supăra, dar nu îţi înţeleg comportamentul. Dacă nu mai simţi nimic pentru Bianca, nu înţeleg de ce nu păstraţi o limită. Ai început să vorbeşti foarte urât cu ea, de comportament nici nu mai vorbim. Mare păcat! Nu pot să cred cum am crezut că voi doi vă potriviţi. Sunteţi diferiţi din toate punctele de vedere. Nu înţeleg de ce Bianca îţi permite să o jigneşti şi să o umileşti. Nu înţeleg de ce o tragi mereu de păr şi de ce eşti foarte agresiv", este un alt comentariu postat după vlogul lui Livian.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mădălin Liță, un tânăr aparte

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Procedurile estetice cu acid hialuronic pot declanșa alergii. Injectarea cu grăsime proprie câștigă teren!

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies