Betty Stoian, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „Am simțit cu o săptămână înainte”


Ce amintiri are Betty Stoian despre mama sa. Ce s-a întâmplat cu o săptămână înainte ca soția lui Florin Salam să moară.


In articol:

Betty Salam a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, atunci când mama sa s-a stins din viață. Abia când a devenit mama micuțului Matthias a conștientizat că mama sa nu mai este alături de ea.

Invitată la emisiunea „În oglindă”, Betty Salam și-a amintit că nu a fost alături de mama sa în momentul în care s-a stins în 2009, pe vremea când ea avea numai 9 ani și avea cea mai mare nevoie de ea.

Fiica cea mare a lui Florin Salam a dezvăluit că a simțit că mama sa urmează să moară, dar este împăcată cu gândul că nu a văzut-o în ultimele momente ale vieții, deoarece ar fi rămas traumatizată.

„Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică.

Aveam 9 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(...) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea. Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla.
Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.”, a povestit Betty Salam în cadrul emisiunii „În oglindă” de pe canalul theXclusive.

De asemenea, pierderea mamei sale a făcut-o pe Betty Stoian să se maturizeze înainte de vreme, să fie alături de fratele și de tatăl său și să treacă împreună peste aceste momente dificile.

Venirea pe lume a copilului său, în 2018, a făcut-o pe Betty să realizeze că mama sa nu va mai fi niciodată lângă ea, nici măcar în cel mai emoționant moment.

Citeste si: Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație! Mesajul emoționant postat de artistă: „Sunt mândră de noi”

Betty Stoian

Betty Stoian este fiica cea mare a lui Florin Salam

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Florin Salam va deveni bunic pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

„Faptul că am pierdut-o pe mama mea, m-a maturizat. Eu când am pierdut-o pe mama mea a trebuit să fac totul singură. Să mă cunosc pe mine, să știu cum sunt ca persoană, să știu pe ce drum merg, să știu unde vreau să ajung. A fost foarte greu pentru mine.(...) Când am conștientizat eu că am pierdut-o pe mama mea? Când l-am născut pe Matthias. Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură.”, a mai povestit Betty Stoian despre femeia care i-a dăruit lui Florin Salam o fiică și un fiu.

Florin Salam are cinci copii

Cei doi copii, Betty și Dani, și-au întemeiat familii. Betty are un fiu, în timp ce Dani urmează să devină tată pentru a doua oară. După moartea Fănicăi în anul 2009, Florin Salam s-a căsătorit în 2022 cu Roxana Dobre, femeia care i-a mai dăruit încă trei copii.

Betty Stoian

Betty Stoian si mama ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ne-au făcut să nu vorbim”. Betty Salam, despre conflictul cu Roxana Dobre. De ce nu se înțeleg cele două


Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam va deveni bunic pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

„Pe Florin Salam eu l-am dus prima data în televiziune" Ce mărturisește Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele

„Nu pot să cred. Doamneee!” Cum a apărut Florin Salam la plajă!

Roxana Dobre a văzut semne divine la nunta ei cu Florin Salam. Ce declarații a făcut frumoasa brunetă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri