Bebelușul plângea iar Dinu Maxer a întrebat-o pe Deea: ”Alăptezi aici?” Cum a răspuns soția cântărețului?


Deea Maxer militează pentru alăptarea în public și a postat recent o fotografie pe contul ei de socializare în care își hrănește bebelușul pe o bancă, în parc.

Deea Maxer este din nou mămică și militează activ pentru alăptarea în public. ”Dacă vineri am fost la țară, la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc. Maysa plângea iar Dinu m-a întrebat: ”Alăptezi aici?” I-am răspuns mândră: ”Da, chiar aici! Pe banca aceea, la soare. Și oriunde altundeva atât timp cât îi este foame și are nevoie de mine”, a povestit Deea pe contul ei de socializare.

Citeste si: Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”

Soția lui Dinu Maxer a postat și câteva fotografii în timp ce își alăptează bebelușul pe banca din parc. Mai multe mesaje au venit imediat prin care Deea era felicitată pentru exemplu și pentru curaj. Asta pentru că în multe cazuri, alăptarea în public reprezintă și acum un act de curaj pentru mămicile din România.

Senatul a adoptat anul trecut un proiect de lege care acordă drepturi speciale mămicilor care alăptează în public. Proiectul prevede amenzi de până la 2.000 lei persoanelor care evacuează mamele care alăptează, mamele care își hrănesc copiii la piept, în public.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Proprietățile miraculoase ale afinului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri