„Bătrânețea să vă prindă fericiți.” Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman

„Bătrânețea să vă prindă fericiți.” Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman
„Bătrânețea să vă prindă fericiți.” Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei nu au avut parte de un final fericit, iar după ce au decis să meargă pe drumuri separate și-au aruncat cuvinte grele. Cu toate că bărbatul nu a dat prea multe declarații în legătură cu acest subiect, un mesaj pe care l-a publicat pe rețelele de socializare a uimit pe toată lumea.

Oana Roman a vorbit în repetate rânduri despre despărțirea de fostul partener. Vedeta a spus că și-a atins limita și de aceea a decis că este mai bine să-și continue viața singură și în liniște.

Citește și: „Rezultatele sunt vizibile și de necontestat.” Oana Roman a slăbit 25 de kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

În cadrul unei emisiuni televizate, fiica lui Petre Roman a mărturisit că principalul motiv al despărțirii a fost lipsa de încredere. După ce a reușit să slăbească, Marius Elisei ar fi început să-și acuze partenera de infidelitate. Oana Roman susține că nu s-a întâlnit cu alți bărbați, însă fostul ei soț nu pare să o creadă.

„Unul din motivele principale pentru care această relație, la un moment dat, nu a mai funcționat sub nicio formă a fost faptul că el niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit din punctul ăsta de vedere niciodată (n.r-

că nu l-a înșelat) și vreau să o spun, încă o dată, și să fie ultima oară când deschid acest subiect. Nici măcar când am fost divorțată în acte și singură de 6 luni, eu nu am ieșit în oraș cu un bărbat. Puteam să mă mărit cu altul. Nu am avut relații, să ne înțelegem. Nu simțeam și nu mi-am dorit, nu m-a interesat subiectul, cum nu mă interesează nici acum.
În cei 10 ani în care eu am trăit cu acest bărbat, din acest punct de vedere eu nu i-am greșit nici măcar o fracțiune de secundă, pe cuvântul meu. Martor îmi e Dumnezeu”,
a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman
Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Marius Elisei, mesaj cu subînțeles la adresa Oanei Roman

Marius Elisei a publicat în urmă cu puțin un mesaj, pe rețelele de socializare, unde a dat impresia celor care îl urmăresc că Oana Roman ar avea un nou partener încă de pe vremea în care aveau o relație.

„Îți mulțumesc că mi-ai luat papuci. Îți mulțumesc că n-ai renunțat.

Bătrânețea să vă prindă fericiți și sănătoși”, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman
Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă.” Cum a reacționat Marius Elisei, după acuzațiile aduse de Oana Roman la adresa luiCitește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. “Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies