BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România

BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România
BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România

“Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Barış Kılıç, îndrăgitul actor turc care dă viață personajului Ömer Unal din serialul “O dragoste”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a făcut mărturisiri inedite despre personajul pe care îl interpretează, dar și despre îndrăgita producție.

“Personajul Ömer este proiectul cel mai reușit al carierei mele. Ömer este un personaj complex, în care cu toții ne putem regăsi. El ne arată că oamenii pot face greșeli, că pot avea suișuri și coborâșuri în viață, și că nu ar trebui să ne fie teamă să luptăm pentru a le depăși pe acestea

din urmă”, a spus talentatul actor.

Barış Kılıç este încântat de toți colegii săi de breaslă și și-a exprimat admirația pentru întreaga echipă din îndragita producție “O dragoste”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Distribuția a fost aleasă foarte inspirat, iar când toată lumea este profesionistă, te simți în siguranță ca produsul finit va fi un succes.

Scenariul, regizorii și actorii sunt în armonie și toată lumea împărtășește același scop: dorința de a dezvălui publicului faptul că atunci când munca este depusă în cel mai bun mod posibil, inevitabil atingi sufletele privitorilor”, a spus Barış Kılıç.

Îndrăgitul actor a dezvăluit și care este parerea sa despre viziunile contrastante, interacțiunile și reacțiile membrilor celor două familii din serial, Unal si Arslan, în ceea ce privește iubirea, credința, viața și familia.

“În întreaga lume există astfel de diferențe și divergențe culturale, așa cum reflectă serialul <O dragoste>, dar, totodată, dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”, a spus Barış Kılıç.

Barış Kılıç poate fi urmărit rolul lui Ömer Unal, în fascinantul serial “O dragoste”, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies