Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie

Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie.
Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie.

Afla de la noi care este barbatul perfect pentru personalitatea ta, in functie de zodie.

Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie. Afla de la noi care este barbatul perfect pentru personalitatea ta, in functie de zodie. Avem tendinta de a iubi oamenii care sunt ca noi, intrucat ne plac lucruri similare. Ca sa gasim barbatul potrivit, nu trebuie sa ne uitam doar la compatibilitate, ci si la valori, respect, prioritati.

Valorile tale conteaza cel mai mult

Cu titlu de exemplu, daca valorile pe care le ai tu cand vine vorba de a creste un copil intra in conflict cu ale lui, atunci sunt sans foarte mari ca

relatia sa nu functioneze.

Simti ca te trateaza asa cum meriti sa fii tratata?

Este deschis fata de tine si familia ta? Iti acorda respect? Este confortabil cu familia ta? Face diverse lucruri marunte astfel incat sa te faca sa te simti ca esti singura fata pe care o iubeste? Intrebarile acestea sunt foarte importante atunci cand vine vorba de a iti gasi iubitul perfect.

Te face sa te simti ca si cum ai fi pe primul loc?

Trebuie sa te uiti la prioritatile tale, este foarte important acest lucru. Barbatul din viata ta ar trebui sa te puna pe primul loc. Nu ar trebui sa te simti ofensata insa daca acesta pleaca intr-o calatorie de afaceri mai degraba decat sa isi petreaca timpul cu tine. Este parte si din scopul sau sa se realizeze profesional.

Dar, daca in ciuda acestor aspecte, te face sa te simti ca o femeie adevarata, inseamna ca este pentru tine.

Iata care sunt caracteristicile de baza pe care trebuie sa le cauti la un barbat, astfel incat acesta sa fie alesul.

Berbec

Fiind in zodia Berbec, iti place foarte mult sa intri in competitii. Trebuie sa gasesti pe cineva care adora sa fie competitiv in toate.

Taur

Prin natura ta, iti place sa lenevesti si sa te relaxezi. Prin urmare, ar trebui sa gasesti pe cineva care adora sa traga cate un pui de somn cu tine si sa se alinte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gemeni

Ai o capacitate de concentrare destul de redusa prin urmare trebuie sa iti gasesti pe cineva a carei atentie este de scurta durata, la fel ca si tine.

Rac

Esti o fire foarte sensibila si preiei cu usurintaemotiile celor din jur. Ar trebui sa gasesti pecineva care este la fel de emotional ca si tine.

Leu

Tu pretuiesti faima. Iti place sa fii idolatrizat siadmirat pentru fiecare pas pe care il faci in viata ta. Ar trebui sa iti gasesti pe cineva care isi doreste de asemenea sa isi lase amprenta pe acest pamant.

Fecioara

Prin natura ta, pui mare pret pe ratiune, asaca ar trebui sa iti gasesti pe cineva care nu se lasa condus de emotii si este apt sa poarte discutii si dezbateri inteligente cu tine.

Balanta

Adori sa fii populara, asa ca ar trebui sa gasesti pe cineva care adora sa fie in centrul atentiei, la fel ca si tine.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 24 iunie 2021. Află ce zodie face investiţii!

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Scorpion

Tie ti se pare ceva firescsalucrezi din greu si sa fii ambitios. Ar trebui sa gasesti pe cineva care este la fel de muncitor si determinat ca tine.

Sagetator

Tu iubesti aventura. Trebuie sa iti gasesti pe cineva care sa poata sa tina pasul cu tine si adora sa exploreze lumea.

Capricorn

Pe tinete atrage meditatia. Artrebui sa gasesti pe cineva care este deschis sa mediteze alaturi de tine sauadora deja sa o faca.

Varsator

Cand vine vorba de a schimba ceva in lume, tu esti lider absolut. Ar trebui sa cauti pe cineva careare acelasi tip de credinte ca si tine.

Pesti

Esti, prin natura ta, o persoana foarte creativa. Ar trebui sa cauti pe cineva care este interesat de arta si de muzica. S-ar putea sa iti placa sa fii cu cineva care canta la un instrument, de exemplu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies