Bărbatul din Vaslui care și-a ucis fiul la tăierea porcului, nu își regretă fapta îngrozitoare și vrea să se întoarcă acasă


Criminalul din Vaslui a uimit întreaga țară, după ce și-a ucis băiatul de 14 ani. Acesta a rămas imparțial în legătură cu moartea fiului său, pe care a provocat-o chiar el. Chiar și așa, cei care l-au cunoscut pe adolescentul în vârstă de 14 ani nu își dau seama cum un copil muncitor ca el ar putea fi tratat atât de brutal.


In articol:

Un bărbat din satul Ivănești, județul Vaslui, a uimit o țară întreagă, chiar în perioada sărbătorilor. Acesta și-a ucis fiul, în vârstă de doar 14 ani cu un cuțit special pentru tăierea porcului.

După fapta comisă, acesta nu regretă nicio secundă gestul la care a recurs.

Bărbatul nu regretă fapta îngrozitoare

Gigel Manta, criminalul din Vaslui, nu regretă fapta pe care a comis-o și este foarte indiferent în legătură cu tragedia pe care a creat-o. Totodată, bărbatul a cerut judecătorilor vasluieni înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai simplă. Judecătorii vasluieni au luat act de cererea formulată, dar au respins-o, ca nefondată.

În momentul producerii tragediei, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar criminaliștii care au ajuns la locul faptei nu aveau cu cine vorbi. Acesta își privea copilul, care își dădea ultima suflare, cu o privire rece și cu ochii injectați de băutură, fără să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Citește și: Cine este Gigel, tatăl din Vaslui care și-a ucis băiatul de 14 ani la tăierea porcului. S-a descoperit ce a făcut părintele, după ce l-a lovit pe Andrei

Bărbatul din Vaslui care și-a ucis fiul la tăierea porcului, nu își regretă fapta îngrozitoare și vrea să se întoarcă acasă

[Sursa foto: vremeanoua]

Citește și: Cine este Andrei, băiatul de 14 ani care și-a pierdut viața în timp ce familia tăia porcul

Cine era Andrei, băiatul ucis de propriul tată în timp ce tăiau porcul

Andrei era un băiat silitor, care învăța bine la școală și se pregătea să meargă cu uratul, însă destinul a avut alte planuri pentru el. Cu doar doi ani în urmă, Andrei și sora lui și-au pierdut mama, iar tatăl lor a devenit foarte agresiv pentru ei, având probleme mari cu alcoolul. În prezent, adolescentul a plecat într-o altă lume mai bună. Deși nu era apreciat de părintele său, Andrei era iubit de colegii lui și de apropiați. Băiatul le mărturisea des că îi este dor de mama lui și se pregătea să meargă cu încă un prieten cu uratul, înainte de sărbătorile de iarnă. Când au aflat de tragica întâmplare, colegii minorului au rămas de-a dreptul șocați. Copiii au transmis un mesaj tulburător, în care își exprimă regretul pentru pierderea lui Andrei. Băiatul în vârstă de 14 ani a fost elev la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir”, în clasa a IX-a. Un prieten a transmis un mesaj emoționant pentru Andrei, pe rețelele de socializare.

„Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine. Erai un băiat atât de cuminte și învățai bine, aveai toată viața în față. Plâng pentru că ți-am promis că de sărbători o să mergem împreună cu uratul. Erai și tu copil, Andrei, și trebuia să te bucuri de viață, nu să muncești ca robul la grajdul criminalului. Drum bun, prieten bun! Drum bun, colegul meu drag. Să mergi la mama ta, că îți era tare dor de ea” ,  a transmis un coleg.

Citește și: Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital

Bărbatul din Vaslui care și-a ucis fiul la tăierea porcului, nu își regretă fapta îngrozitoare și vrea să se întoarcă acasă

[Sursa foto: vremeanoua]

Citește și: Cine a fost Monalisa, tânărul travestit care și-a pierdut viața în propria casă. Tragedia a avut loc în ziua de Crăciun

Cum s-a desfășurat crima halucinantă din Vaslui

Tragedia s-a petrecut în satul Ivănești, județul Vaslui. Localnicii au susținut faptul că bărbatul abia tăiase porcul, iar în acest timp băuse o cantitate mare de alcool. După decesul soției sale, acum câțiva ani, aceștia mărturiseau că își bătea constant copilul, el fiind luat de către Protecția Copilului. Crima s-a întâmplat după ce bărbatul l-ar fi rugat pe băiat să îi aducă ceva, iar acesta ar fi întârziat. Omul s-ar fi enervat pe adolescent și l-ar fi înjunghiat în zona inghinală.

„A lăsat porcul pe masă, s-a îmbătat. Nu a sărit repede sa aducă ceva la comanda lui și a intrat cu cuțitul ",  spune o femeie.
„El era beat. Ar fi reproșat ceva băiatului. Nu știu dacă părea capabil, dar dacă a făcut, e capabil ”, adaugă o altă vecină.
"La sosirea echipajului de intervenție al ambulanței SMURD, echipajul ambulanței SAJ efectua manevre de resuscitare. Au fost continuate de echipajul SMURD încă 15 minute. Din păcate, medicul a fost nevoit sa declare decesul”, adaugă Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.
„Întrucât în cauză există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui” ,  spune Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Gigel, tatăl din Vaslui care și-a ucis băiatul de 14 ani la tăierea porcului. S-a descoperit ce a făcut părintele, după ce l-a lovit pe Andrei

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital

Cine a fost Monalisa, tânărul travestit care și-a pierdut viața în propria casă. Tragedia a avut loc în ziua de Crăciun

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri