Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă catastrofă pentru întreaga omenire! Cuvintele care îți dau fiori


Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus crede că o nouă catastrofă va lovi întreaga lume. Când va avea loc o nouă nenorocire.


In articol:

Un băiat indian care a prevestit pandemia de coronavirus anunţă că omenire se va confrunta cu o nouă tragedie: o foamete mondială.

Adolescentul în vârstă de 14 ani a uimit întreaga lume atunci când a prevestit pandemia de coronavirus. Abhigya Anand este astrolog și este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă, cunoscuta sub numele de Vastu Shastra.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă: „Londra, Londra...”

În anul 2019, Abhigya Anand a surprins pe toată lumea când a prezis pandemia de coronavirus. Într-un videoclip urcat pe net, Abhigya Anand anunţat că „o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Tânărul care a prezis pandemia de coronavirus crede că va dispărea de tot pe 5 septembrie


În plus, tânărul a anunțat despre coronavirus că va dispărea de tot pe 5 septembrie 2020, după ce va începe să scadă în intensitate din data de 31 martie.

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă catastrofă pentru întreaga omenire! Cuvintele care îți dau fiori
Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă catastrofă pentru întreaga omenire! Cuvintele care îți dau fiori

Adolescentul din India susține că apariția pandemiei are strânsă legătură cu conjucţie între planetele Jupiter şi Saturn.

De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secoului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Când va avea loc următoarea catastrofă pentru lume

Acum, adolescentul anunță o nouă tragedie pentru întreaga omenire. Tânărul susține că în perioada decembrie 2020- martie 2021 va avea loc o nouă conjucţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie. De data aceasta, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde toată planeta.

Rămâne de văzut dacă tânărul va avea dreptate și dacă previziunile sale sunt unele de luat în seamă.

foto: Hepta.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă: „Londra, Londra...”

Filme adaptate după cărți: Află cele mai captivante producții!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Carmen Harra preziceri- faimoasa clarvăzătoare a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

Horoscop Taur Noiembrie 2022. Nativii Taur sunt mai dornici de iubire ca oricând.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri