Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus! ”Corona va…”


Baba Vanga, celebra clarvăzătoare, a realizat o predicție șocantă despre noul coronavirus, făcută public chiar de către nepoata bătrânei.


In articol:

Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus! Nepoata faimoasei clarvăzătoare, Neshka Stefanova Robeva, a făcut totul public! Se pare că mărturisirile cutremurătoare despre pandemia de coronavirus, virus care a făcut ravagii pe glob, au fost transmise prin viu grai de către Baba Vanga, chiar înainte să își dea ultima suflare.

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

În anul 1996 Baba Vanga a murit. La 85 de ani, celebra clarvăzătoare încă realiza previziuni care s-au adeverit odată cu trecerea timpului. Se pare că aceasta n-a ratat nici pandemia de coronavirus, dezvăluindu-i nepoatei sale, Neshka Stefanova Robeva, detalii șocante despre apariția virusului.

Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus

Baba Vanga a fost un adevărat personaj. Cunoscută drept una dintre cele mai faimoase clarvăzătoare din toate timpurile, bătrâna a apărut în numeroase cărți și publicații datorită predicțiilor sale, majoritatea dintre acestea dovedindu-se a fi adevărate. Baba Vanga a discutat despre atentatele ISIS (cu mult timp înainte ca acestea să aibă loc), finalul celui de-al Doilea Război Mondial, căderea URSS și ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Citeste si: Baba Vanga: Ce cadouri sa NU mai primesti! Iti distrug viata!

De asemenea, se pare că Baba Vanga a discutat și despre pandemia de coronavirus împreună cu nepoata sa, însă aceasta nu a știut despre ce e vorba, la momentul respectiv. “Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba. Am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a mărturisit Neshka Stefanova Robeva.

baba-vanga-predicție-despre-coronavirus

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, viziuni cutremurătoare despre România: „Se va nărui”

Ce a mai prezis Baba Vanga pentru anul 2020? Este tulburător

Potrivit celebrei clarvăzătoare, Europa va avea mari problem economice, în timp ce China, aflată în plină ascensiune economică, ar putea „controla lumea”. De asemenea, Moscova ar putea fi lovită de un meteorit, iar președintele Putin se află în pericol, deoarece câteva persoane din echipa sa de Securitate i-au pus gând rău și ar vrea să-l asasineze.

Citeste si: Nostradamus, profeții cutremurătoare pentru 2020. Ce ţară ar putea reprezenta un pericol pentru România

Rasa umană va descoperi tehnologii noi, iar anul în curs va fi un an al cutremurelor și evenimentelor natural cu efecte devastatoare, iar omenirea se poate aștepta la un nou tsunami catastrofal. Din păcate, potrivit clarvăzătoarei Baba Vanga, nici pentru Președintele Trump anul 2020 nu va fi unul foarte bun, pentru că va avea problem cu auzul și ar putea să fie diagnosticat cu o tumoră în ureche.

Citeste si: Previziunile Babei Vanga pana in 2065, pentru toate zodiile. Totul este scris acolo, inclusiv lucrurile pe care multi nu le recunosc de teama


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri