Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus! ”Corona va…”

baba-vanga-predicție-despre-coronavirus

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare, a realizat o predicție șocantă despre noul coronavirus, făcută public chiar de către nepoata bătrânei.

Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus! Nepoata faimoasei clarvăzătoare, Neshka Stefanova Robeva, a făcut totul public! Se pare că mărturisirile cutremurătoare despre pandemia de coronavirus, virus care a făcut ravagii pe glob, au fost transmise prin viu grai de către Baba Vanga, chiar înainte să își dea ultima suflare.

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

În anul 1996 Baba Vanga a murit. La 85 de ani, celebra clarvăzătoare încă realiza previziuni care s-au adeverit odată cu trecerea timpului. Se pare că aceasta n-a ratat nici pandemia de coronavirus, dezvăluindu-i nepoatei sale, Neshka Stefanova Robeva, detalii șocante despre apariția virusului.

Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus

Baba Vanga a fost un adevărat personaj. Cunoscută drept una dintre cele mai faimoase clarvăzătoare din toate timpurile, bătrâna a apărut în numeroase cărți și publicații datorită predicțiilor sale, majoritatea dintre acestea dovedindu-se a fi adevărate. Baba Vanga a discutat despre atentatele ISIS (cu mult timp înainte ca acestea să aibă loc), finalul celui de-al Doilea Război Mondial, căderea URSS și ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Citeste si: Baba Vanga: Ce cadouri sa NU mai primesti! Iti distrug viata!

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

De asemenea, se pare că Baba Vanga a discutat și despre pandemia de coronavirus împreună cu nepoata sa, însă aceasta nu a știut despre ce e vorba, la momentul respectiv. “Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba. Am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a mărturisit Neshka Stefanova Robeva.

baba-vanga-predicție-despre-coronavirus
baba-vanga-predicție-despre-coronavirus

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, viziuni cutremurătoare despre România: „Se va nărui”

Ce a mai prezis Baba Vanga pentru anul 2020? Este tulburător

Potrivit celebrei clarvăzătoare, Europa va avea mari problem economice, în timp ce China, aflată în plină ascensiune economică, ar putea „controla lumea”. De asemenea, Moscova ar putea fi lovită de un meteorit, iar președintele Putin se află în pericol, deoarece câteva persoane din echipa sa de Securitate i-au pus gând rău și ar vrea să-l asasineze.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Citeste si: Nostradamus, profeții cutremurătoare pentru 2020. Ce ţară ar putea reprezenta un pericol pentru România

Rasa umană va descoperi tehnologii noi, iar anul în curs va fi un an al cutremurelor și evenimentelor natural cu efecte devastatoare, iar omenirea se poate aștepta la un nou tsunami catastrofal. Din păcate, potrivit clarvăzătoarei Baba Vanga, nici pentru Președintele Trump anul 2020 nu va fi unul foarte bun, pentru că va avea problem cu auzul și ar putea să fie diagnosticat cu o tumoră în ureche.

Citeste si: Previziunile Babei Vanga pana in 2065, pentru toate zodiile. Totul este scris acolo, inclusiv lucrurile pe care multi nu le recunosc de teamaCitește și:

Gigi Becali a devenit bunic! Teodora a născut o fetiță! Reacția latifundiarului: „Tată…”

Jador a spus totul despre bataia pe care a luat-o la mare. Cine i-a atacat pe artist si pe Mario Fresh

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies