Avertismentele din umbră. Cele 10 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască

red flag femei
Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască

Odată cu trecerea timpului, vom cunoaște mai multe tipologii de bărbați. Însă știați care sunt red flag-urile la care ar trebui să fim atente?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 red flag-uri la bărbați, pe care femeile ar trebui să le cunoască. 

 

10. Bărbatul “Nu știu” 

Pe locul 10 se află tipologia de bărbat “nu știu”. Aici este tipologie de bărbat face referire la cel pe care îl întrebi care sunt obiectivele lui de carieră, ce vrea pentru viitor, ce vor la cină, ce film vor să vadă și așa mai departe, răspunsul lui va fi întotdeauna “nu știu”.

Asta este un tip de bărbat care nu se poate hotărî și nu știe ce intenții are asupra ta, dar nici asupra propriului său viitor. Dacă vei avea parte de o astfel de relație, atunci când partenerul tău este destul de pasiv în privința oricărui aspect din viața voastră, ar trebui ca tu să preiei inițiativa și să accelerezi totul atunci când vine vorba despre relația voastră, însă cu toate acestea, cu siguranță te vei simți complet neîmplinită în aceste circumstanțe. 

Citește și: Semne clare care îți arată că te autosabotezi în relații

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum „să te cerți” într-un mod sănătos. 7 lucruri care te vor ajuta să diminuezi conflictele

9. Bărbatul care nu își poate cere scuze sau nu poate lua vina asupra sa, deși este 

Pe locul 9 se află tipologia de bărbat care nu-și cere scuze și nu poate lua vina asupra sa, deși este. Acest aspect este valabil în general, dat fiind faptul că o astfel de persoană va fi incredibil de greu să fie într-o relație, iar chiar dacă va fi, nu va fi una sănătoasă și va duce întotdeauna la excese de furie și resentimente, pentru ca într-un final să te simți greșit înțeles fie regulă subevaluat și neiubit.

Bineînțeles că toată lumea face greșeli, și nu există persoană perfectă, însă cu toate acestea, nu înseamnă că în momentul în care acesta va face o greșeală, nu ar trebui să și recunoască, așa cum este normal, având o maturitate emoțională deplină. 

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

8. Bărbatul care se comportă imatur și nerespectuos, atunci când se enervează 

Pe locul 8 se află tipologia de bărbat care se comportă imatur și nerespectuos în momentul în care se enervează.

Acest aspect se poate vedea atunci când relația este puțin mai înaintată și deja cunoști cât de cât persoana de lângă tine, și ai trecut prin anumite momente astfel încât să le vezi și pe cele de furie, moment în care dacă acesta își exprimă furia în moduri sănătoase și te respectă în continuare, nu va fi nimic greșit în asta, însă cu toate acestea, în momentul în care se comportă complet imatur și lipsit de respect față de tine, țipând sau spunând anumite lucruri nepoliticoase, cu siguranță acesta nu va fi un partener de viață bun în care să îți
poți pune încrederea deplină și să poți depinde de el, ba chiar mai mult cu siguranță nu vei putea să te căsătorești într-o zi cu acesta, pentru că te vei gândi constant cum va reacționa în momentul în care veți avea o familie și se vor întâmpla anumite aspecte care îl vor enerva într-un mod sau altul. De asemenea, în momentul în care un bărbat alege să își ia puțin timp separat de tine în momentul în care există situații tensionate, deși anumite femei văd acest lucru ca fiind abandonate, de fapt este un mod sănătos și matur de a reacționa
la o astfel de situație, în loc ca aceștia să se enerveze și să reacționeze cum nu trebuie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

7. Bărbatul la care cuvintele nu se aliniază cu faptele 

Pe locul 7 se află tipologia de bărbat la care cuvintele nu se aliniază niciodată cu faptele. Cunoaștem deja nenumărate astfel de persoane care una spun și alta fac, ceea ce înseamnă că nu depun absolut niciun efort astfel încât tot ceea ce spun să se și transpună în faptele lor. Bineînțeles că nu vom dori lângă noi un astfel de bărbat, în ciuda faptului că există nenumărate persoane care greșesc și este în regulă în unele momente, acesta nu trebuie să devină un tipar de luat în seamă și să continue acest comportament mereu, pentru că nu este deloc sănătos, și automat va apărea și lipsa de încredere, iar automat nu vei simți nici dragostea dar nici devotamentul pe care acesta ar trebui să le aibă față de tine. 

red flaguri
Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

6. Bărbatul care vrea ca tu să plătești la prima întâlnire 

Pe locul 6 se află tipologia de bărbat care vrea ca tu să plătești la prima întâlnire. Există nenumărate femei care, odată ce au ieșit la o întâlnire cu un bărbat și au fost puse într-o astfel de situație, cu siguranță nu ar mai ieși a 2-a oară cu acesta, dat fiind faptul că, acest aspect nu-i arată o energie prea masculină acestuia, dar nici mentalitatea de protector. 

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

5. Bărbatul care nu face niciodată planuri reale pentru a te vedea 

Pe locul 5 se află tipologia de bărbat care nu face niciodată planuri reale pentru a te vedea. Aceste planuri se referă în special la cele făcute în avans cu tine, nu la ieșirile pe repede înainte, atunci când el este cu băieții la o cafea și te invită și pe tine sau este deja o oră târzie și te cheamă să vedeți un film împreună. Aceste invitații dau dovada faptului că nu este suficient de interesat sau de bun pentru tine, dacă va continua să aibă acest tip de comunicare. Cu toate acestea, în momentul în care acesta face anumite planuri în weekend pentru voi și te invită cu ceva timp înainte să te pregătești sau poate că își dorește să vedeți un film nou apărut împreună, planificând astfel o întâlnire în 2, automat acestea sunt planuri care relevă faptul că este interesat de tine și toată atenția sa este concentrată asupra ta. 

cum sa recunosti red flaguri
Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

4. Bărbatul care răspunde mult prea greu la mesaje sau apeluri 

Pe locul 4 se află tipologia bărbatului care răspunde mult prea greu la mesaje și apeluri. Este cunoscut deja faptul că există nenumărate persoane care fac acest lucru, bineînțeles că există și excepții, în momentul în care sunt la locul de muncă sau la un eveniment important sau alte astfel de ocazii, însă cu toate acestea, în momentul în care acesta nu desfășoară niciun plan sau acțiune importantă și tot se comportă așa, siguranță este un red flag. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

3. Bărbatul care nu poate să aibă grijă de lucrurile lui 

Pe locul 3 se află tipologia bărbatului care nu poate să aibă grijă de lucrurile lui. De exemplu, dacă apartamentul său este un dezastru, și așa fetele nu sunt schimbate în mod regulat, hainele lui sunt pătate, mașina este dezordonată iar câinele său nu este îngrijit, cu siguranță toate acestea vor arăta o lipsă de responsabilitate, de maturitate și de disciplină. Prin urmare, toate acestea sunt trăsături care nu vor da bine pentru un potențial partener de la care îți dorești să aibă grijă de tine, cu care să îți întemeiezi o familie și să crești viitorii voștri copii. 

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

2. Bărbatul care face glume sarcastice la adresa ta 

Pe locul 2 se află tipologia bărbatului care face glume sarcastice la adresa ta. Este cunoscut deja faptul că fiecare glumă are și un adevăr, chiar dacă este vorba despre anumite nesiguranțe sau energii negative față de tine sau poate chiar nici nu își dă seama, însă continuă să o facă, cu siguranță acesta nu va fi un partener bun pentru tine, dar nici unul devotat. Acestea nu știu nimic altceva decât mici insulte pe care le face drept glume și nu este deloc în regulă să le accepți. 

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]

1. Bărbatul care nu postează nicio fotografie cu tine 

Pe locul unu se află tipologia de bărbat care nu postează nici o fotografie cu tine pe rețelele de socializare. Este cunoscut deja faptul că social media este destul de predominant și în vogă în zilele noastre, motiv pentru care, în momentul în care te afli într-o relație deja serioasă cu un anumit partener, care a trecut de câteva luni, iar acesta continuă să nu te posteze absolut deloc, cu siguranță este un red flag. În cazul în care acesta nu utilizează în mod normal social media, atunci este complet normal ca acesta să nu te posteze, însă cu toate acestea, dacă obișnuiește să petreacă foarte mult timp pe social media, iar în tot acest timp nu a apărut nici măcar o fotografie în care să apăreți amândoi, cu siguranță ar trebui să îți arate anumite semnalmente acest aspect, existând clar un motiv pentru care nu dorește să o facă și nu ar trebui să ignorați. 

Cele 14 steaguri roșii la bărbați pe care femeile ar trebui să le cunoască[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum „să te cerți” într-un mod sănătos. 7 lucruri care te vor ajuta să diminuezi conflictele

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies