„Avea ochiul aproape scos”. Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce fiul ei a venit bătut de la școală


Andreea Mantea a trecut prin clipe de coșmar, după ce David, fiul ei, a avut o perioadă în care era bătut aproape în fiecare zi de colegii de la școală. Cel mic le lua mereu apărarea celor mai slabi, care erau ținta glumelor, iar din această cauză, bătăușii i-au oferit o pedeapsă.


In articol:

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce David a venit bătut de la școală

Andreea Mantea nu a mai putut suporta ceea ce se întâmpla, iar în momentul în care David a venit acasă cu ochiul aproape scos a simțit nevoia să ia atitudine.

Vedeta a povestit, în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, despre David, care era un copil timid, care ulterior a ajuns să le țină piept bătăușilor și persoanelor rele din școala lui.

În urmă cu mai mult timp, David a fost grav bătut de colegii de la școală după ce i-a luat apărarea unei fetițe căreia alți copii îi făceau probleme. Andreea Mantea a spus că a fost și omul bun și omul rău și l-a învățat pe micuțul ei cu de toate.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna.

Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur', a declarat Andreea Mantea.

Profesoara lui David a sunat-o pe Andreea Mantea și i-a mărturisit că fiul ei a ieșit învingător de unul singur dintr-o dispută împotriva a patru copii, moment în care vedeta s-a simțit mândră de el, deoarece a știut cum să se apere.

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce David a venit cu ochiul umflat acasă

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce David a venit cu ochiul umflat acasă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mă apucă toare stările de atunci”. Prin ce durere trece Andreea Mantea de 8 ani încoace

Citeste si: Andreea Mantea, incident neobișnuit în trafic. Ce a pățit vedeta: ”De unde să-i dau?”

Ce a mai declarat Andreea Mantea

Prezentatoarea TV a spus că David este un copil care își vede de treaba lui.

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce David a venit cu ochiul umflat acasă

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce David a venit cu ochiul umflat acasă

[Sursa foto: Instagram]
i

 

Iar faptul că fetițele erau trase de codițe și de rochițe i se părea o nedreptate, iar la un moment dat le lua apărarea fetițelor respective, iar agresorul îl lua pe el la rost.

„El își vede de treaba lui, erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Era el luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e.

A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie. Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru. Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină. Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!'. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă
”, a declarat Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

 

Citeste si: Andreea Mantea, moment greu: „A căzut din mașină”. Prezentatoarea TV nu l-a putut salva

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri