„Avea 38 de ani când a plecat, acum are 60 și ceva de ani! Și-a distrus familia după ce a plecat!” Cum a reacționat Constantin Enceanu, când a aflat că sora lui i-a părăsit

„Avea 38 de ani când a plecat, acum are 60 și ceva de ani! Și-a distrus familia după ce a plecat!” Cum a reacționat Constantin Enceanu, când a aflat că sora lui i-a părăsit
„Avea 38 de ani când a plecat, acum are 60 și ceva de ani! Și-a distrus familia după ce a plecat!” Cum a reacționat Constantin Enceanu, când a aflat că sora lui i-a părăsit

Constantin Enceanu, cunoscut pentru cariera sa remarcabilă în muzica populară, a făcut recent dezvăluiri despre aspecte mai puțin plăcute din viața sa personală.

În urmă cu puțin timp, artistul a povestit cât de uimit a fost în momentul în care a aflat că sora lui a plecat în Italia și a decis să își părăsească familia.

Cum a reacționat Constantin Enceanu, când a aflat că sora lui i-a părăsit

Cu toate că artistul a fost o persoană destul de discretă în toți acești ani, el a decis să vorbească de câteva ori despre cum se înțelege cu sora lui mai mare.

Se pare că cei doi nu au cea mai bună relație.

Se pare că în momentul în care sora lui s-a hotărât să plece în Italia, artistul nu știa despre acest aspect. În urmă cu puțin timp, el a povestit despre șocul pe care l-a avut când a aflat că aceasta nu mai este în România.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Sora mea a plecat în Italia și a plecat fără știrea mea. Ea e mai mare cu un an și jumătate decât mine. Când am avut o discuție la țară că vrea să plece în Italia, i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva, pentru că în momentul în care familia nu este unită și nu stau toți la un loc, lucrurile se precipită și relațiile între soț și soție se răcesc și ușor se destramă, ceea ce s-a și întâmplat.

Ea era măritată, avea patru copii, trei fete și un băiat, iar ea a plecat și n-am știut”, a povestit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu a dezvăluit că a aflat despre plecarea surorii sale în Italia după un an de zile, când a încercat să o contacteze și a fost întâmpinat cu minciuni de către familia acesteia.

Artistul a fost șocat de această dezvăluire și nu-i venea să creadă că familia a ascuns această informație de la el.

„Am aflat după un an de zile, când am sunat-o. Mi-au ascuns și soțul ei și copiii și o tot sunam și ba era la vecina, ba este nu știu unde. O sunam și nu vorbeam cu ea, vorbeam cu copiii și cu soțul, dar nu mi-au spus și într-o zi de 23 august, am sunat-o pentru că e ziua ei ca să-i zic la mulți ani și îmi zice nepoata cea mare: <<Mami este la o vecină>>.

Am sunat după câteva ore: <<Mami nu e acasă, e plecată în oraș>> Am presimțit că ceva nu e în regulă, în seara aia am sunat-o de vreo 6-7 ori. Voi mă mințiți! Atunci, mi-a zis nepoata mare că mami e plecată de un an în Italia. Nu-mi venea să cred. A plecat că poate să câștige un ban mai ușor și să-și ajute copiii și i-a ajutat”, a mai spus Constantin Enceanu.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Sora lui Constantin Enceanu a plecat la vârsta de 38 de ani

La vârsta de 38 de ani, sora lui Constantin Enceanu a plecat în Italia, iar acum are peste 60 de ani. Plecarea sa a avut un impact negativ asupra familiei, distrugând relațiile, și Enceanu a avertizat că, indiferent de cât de unite și iubitoare ar fi fost cuplurile, o distanță mare poate duce la răcirea relațiilor și, în cele din urmă, la despărțire.

„Avea 38 de ani când a plecat, acum are 60 și ceva de ani. Și-a distrus familia după ce a plecat și pot să le spun tuturor că orice cuplu, cât ar fi de unit și cât s-ar iubi, distanța mare face doar să se răcească relațiile și duce la despărțire. Asta i-am spus din start: <<Chiar dacă tu îmi spui că vă iubiți, relația se va răci și va duce la despărțire>>”, a mai declarat interpretul de muzică populară.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Mă trezeam plângând și abia reușeam să mă liniștesc. Am făcut depresie, atacuri de panică.” Niculina Stoican, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața sa

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies