Augmentarea punctului G, procedura care durează 10 minute. Efecte și preț.


Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, vorbește astăzi despre o procedură ce se efectuează frecvent în străinătate – Augmentarea punctului G.


In articol:

3 lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști despre augmentarea punctului G:

  • - O procedură simplă, folosind colagen, realizată de către medicul estetician pentru a construi și a evidenția punctul G.
  • - Procedura durează mai puțin de zece minute, iar pacientele își pot relua activitatea sexuală în aceeași zi.
  • - Această procedură îmbunătățește contactul sexual și mărește sensibilitatea și emoția în timpul activității sexuale care conduc la un orgasm satisfăcător.

Citeste si: Lifting facial, intervenția chirurgicală care-ți șterge 10 ani de pe chip! De ce este una dintre cele mai complexe operații în chirurgia estetică?

Ce este punctul G? Efecte după augmentare

“Augmentarea punctului G/ G-Spot Enhancement – este o procedură care se efectuează foarte frecvent în străinătate de către femei de toate vârstele.

Citeste si: Rinoplastia, operația estetică ce modifică forma și mărimea nasului. Ce preţ are această intervenţie complexă?

Punctul G un pachet de terminații nervoase situate în vagin pe fața antero-inferioară. La unele persoane, terminații nervoase sunt plate. În timpul actului sexual există o lipsă de contact și sensibilitate care conduc la un act sexual nesatisfăcător. Ca și efecte ale augmentării punctului G amintim: restaurarea și îmbunătățirea orgasmul; restabilirea sănătații sexuale; restabilirea sensibilității în timpul actului sexual”, spune Dr.

Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Citeste si: Implanturi siliconice în sarcină. Afectează ele sănătatea mamei și a copilului? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, explică detaliat!

Procedura de augmentare a punctului G

“Este o procedură simplă, folosind colagen uman. Ea se realizează exclusiv de către medic pentru a construi și a evidenția punctul G. Procedura durează mai puțin de 10 minute. Beneficiile sunt imediate, iar procedura nu este deloc una dificilă sau traumatizantă. De asemenea, activitatea sexuală se poate relua în aceeași zi”, mai spune Dr. Daniela Diveică, specialistul Kfetele.ro.

Prețul unei astfel de proceduri începe de la 500 de euro.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 3 octombrie 2022. Află ce zodie va avea o întâlnire importantă

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Sfatul zilei de luni, 3 octombrie. Află ce zodie nu se mai înțelege cu partenerul de viață

Calendar ortodox 3 octombrie 2022. "Sfinte Sfinţite Mucenice Dionisie, luminează, fe­ricite, sufletele celor ce te lau­dă!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac chinezesc 3 octombrie 2022. Află ce zodie caută o scurtătură
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri