Augmentarea punctului G, procedura care durează 10 minute. Efecte și preț.


Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, vorbește astăzi despre o procedură ce se efectuează frecvent în străinătate – Augmentarea punctului G.


In articol:

3 lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoști despre augmentarea punctului G:

  • - O procedură simplă, folosind colagen, realizată de către medicul estetician pentru a construi și a evidenția punctul G.
  • - Procedura durează mai puțin de zece minute, iar pacientele își pot relua activitatea sexuală în aceeași zi.
  • - Această procedură îmbunătățește contactul sexual și mărește sensibilitatea și emoția în timpul activității sexuale care conduc la un orgasm satisfăcător.

Citeste si: Lifting facial, intervenția chirurgicală care-ți șterge 10 ani de pe chip! De ce este una dintre cele mai complexe operații în chirurgia estetică?

Ce este punctul G? Efecte după augmentare

“Augmentarea punctului G/ G-Spot Enhancement – este o procedură care se efectuează foarte frecvent în străinătate de către femei de toate vârstele.

Citeste si: Rinoplastia, operația estetică ce modifică forma și mărimea nasului. Ce preţ are această intervenţie complexă?

Punctul G un pachet de terminații nervoase situate în vagin pe fața antero-inferioară. La unele persoane, terminații nervoase sunt plate. În timpul actului sexual există o lipsă de contact și sensibilitate care conduc la un act sexual nesatisfăcător. Ca și efecte ale augmentării punctului G amintim: restaurarea și îmbunătățirea orgasmul; restabilirea sănătații sexuale; restabilirea sensibilității în timpul actului sexual”, spune Dr.

Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Citeste si: Implanturi siliconice în sarcină. Afectează ele sănătatea mamei și a copilului? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, explică detaliat!

Procedura de augmentare a punctului G

“Este o procedură simplă, folosind colagen uman. Ea se realizează exclusiv de către medic pentru a construi și a evidenția punctul G.

Procedura durează mai puțin de 10 minute. Beneficiile sunt imediate, iar procedura nu este deloc una dificilă sau traumatizantă. De asemenea, activitatea sexuală se poate relua în aceeași zi”, mai spune Dr. Daniela Diveică, specialistul Kfetele.ro.

Prețul unei astfel de proceduri începe de la 500 de euro.


Abonează-te pe

Citește și:

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi, 21 septembrie 2021. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri