Au fost impuse noi măsuri restrictive în România! Guvernul a decis: sunt valabile până pe 31 august


Guvernul a decis implementarea unor noi măsuri restrictive în România, valabile până la finalul lunii. Iată lista, realizată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.


In articol:

Lista județelor care vizează limitarea programului barurilor, teraselor sau al sălilor de jocuri a fost actualizată în cursul serii trecute, luni 17 august. Hotărârea nr. 42 este documentul care reglementează județele în care autoritățile au instituit restricții orare de funcționare pentru terase, cluburi, baruri etc. Aceste restricții sunt valabile până la finalul lunii, pe data de 31 august. 

Citeste si: Un reputat medic legist a făcut anunțul tragic: „Morţii COVID-19 arată diferit...”

Orar baruri si terase in romania.
Guvernul a introdus noi masuri restrictive in romania.

Hotărârea nr. 42 din 17.08.2020

Art.1 Art. 1 alin. 1 din Hotărârea CNSU nr. 38 din 01.08.2020, modificată prin Hotărârea CNSU nr. 40 din 13.08.2020 se modifică după cum urmează: “(1) Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați, Gorj, Ilfov, Prahova, Galați, Vaslui, Vrancea și Municipiul București,

nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu poate depăși orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00.”

Art. 2 Art. 1 din Hotărârea CNSU nr. 38 din 01.08.2020, modificată prin Hotărârea CNSU nr. 40 din 13.08.2020 se completează cu un nou alineat, alin. (3), cu următorul conținut:

„(3) Măsurile prevăzute la alin. (1) și (2) se aplică până la data de 31.08.2020 orele 24.00 și pot fi prelungite prin Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.”

Citeste si: "Ne jucăm cu focul". Avertisment fără precedent din partea unui oficial BNR

Art.3 Art. 2 din Hotărârea CNSU nr. 38 din 01.08.2020 se modifică și se completează după cum urmează: „(1) Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Ilfov, Prahova, Galați, Vaslui, Vrancea și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 24.00. (2) Măsura prevăzută la alin. (1) se aplică până la data de 31.08.2020 orele 24.00 și poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.”

Art.4 (1) Se aprobă lista țărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat, actualizată la data de 17.08.2020.

(2) Pentru Regatul Spaniei măsura carantinării se aplică doar pentru regiunile în care rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori este mai mare decât cea înregistrată în România, după cum urmează:

a) Regiunea Aragon; b) Regiunea Cataluna; c) Regiunea Comunidad de Madrid; d) Insulele Baleare; e) Țara Bascilor; f) Regiunea Navarra.

Art.5 Se aprobă măsura suspendării zborurilor spre și dinspre România, efectuate de operatorii economici din aviație, din țările prevăzute în lista menționată la art.4, cu excepția zborurilor spre și dinspre Regatului Spaniei.

Art.6 Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Citeste si: Raed Arafat, declaraţii importante despre măştile de protecţie! "În maşină trebuie purtată..."


Abonează-te pe

Citește și:

Descoperire importantă în plină pandemie! Cum funcționează noua metodă de testare COVID-19

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Gigi Becali, atac extrem de dur la adresa lui Raed Arafat! ”Distruge țara!”

Managerul Spitalului Victor Babeș, declarații îngrijorătoare despre începerea anului școlar: „Un izvor de infecție”

Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri