Atmosfera astrala Ianuarie 2018: Destructurare si restructurare

Capricornul găzduieşte pe Pluto, Saturn, Luna neagră, Venus până pe 19 Ianuarie, Soarele până pe 21, iar din 11 Ianuarie li se alătură şi Mercur. Plus formarea aspectului de Lună nouă pe data de 17 Ianuarie. O astfel de încărcătură a mai fost cu foarte mulţi ani (câteva sute!) în urmă pe acest Semn, iar acum vrem, nu vrem vom fi nevoiţi să ţinem pasul cu influenţele sale de proporţii. Sunt momente unice de a ne întoarce eforturile spre propria noastră fiinţă şi de a ne analiza structura şi sistemul valorilor morale şi spirituale după care ne ghidăm viaţa.

Cum structurile de orice fel sunt vizate, pornind de la fiinţa umană care este şi ea o structură organizată într-un anume fel, după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, până la  organizaţii, instituţii, structuri fizice – toate se află în colimatorul capricornian pentru destructurare şi restructurare din temelii.

Este vremea marilor schimbări din toate perspectivele şi a ţine pasul cu acestea este una dintre cele mai interesante provocări, dar şi cele mai de folos pentru evoluţia şi progresul umanităţii în general.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri