Atitudine neașteptată din partea lui Han

Atitudine neașteptată din partea lui Han
Atitudine neașteptată din partea lui Han

În această seasra, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, tensiunile continuă să apară în viața de cuplu a tinerilor însurăței Inci și Han.

Memduh își surprinde nepoata că a plecat să se întâlnească cu Han, în miez de noapte, și îi cere acesteia să își justifice acțiunea. Ege, care este și el martor la această întâmplare și, care știe că sora sa s-a căsătorit în secret cu Han, așteaptă nerăbdător să afle dacă aceasta îi va spune adevărul bunicului lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Safiye nu ratează nicio ocazie pentru a o dojeni pe Inci, ori de câte ori o întâlnește, tânăra fiind convinsă că cea din urmă este nepotrivită pentru a fi alături de Han.

Inci va trebui să se confrunte cu o nouă situație atunci când Ege află că Han este cel care l-a ajutat să fie readmis la școală. Ege nu acceptă sub nicio formă ajutorul lui Han iar Inci se va afla într-o situație stânjenitoare.

Pe de altă parte, Inci îi reproșează soțului său că ascunde secrete față de ea, însă tânăra nu știe că Han retrăiește, momentele dramatice care i-au marcat copilăria și tot ceea ce încearcă să facă este să scape de coșmarurile din trecut, fără a o împovăra pe frumoasa lui soție.

Ce este dispus să facă Han pentru că Inci să fie fericită și amândoi să se poată bucura de iubirea ce îi leagă puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați

de iubire”, difuzat de la ora 20:00, numai la Kanal D. Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies